iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 21 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 21 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGeen Apple-keynote, maar wel genoeg nieuwe aankondigingen. Zo onthulde Apple vandaag een gloednieuwe 9,7-inch iPad, ter vervanging van de iPad Air 2. Je leest alles over deze nieuwe iPad in ons aparte artikel. Ook gloednieuw is de rode iPhone 7 binnen de PRODUCT(RED)-reeks. Zie jij wat in deze nieuwe rode versie? Apple Watch-gebruikers kunnen zich weer verheugen op nieuwe kleuren Apple Watch-bandjes. Zo zijn er drie nieuwe sportbandjes en maar liefst zes nieuwe nylon bandjes. Bovendien kun je het Nike sportbandje nu ook los kopen, dus dat is goed nieuws voor sportieve Apple Watch-gebruikers. Er was echter ook nog ander nieuws vandaag, zoals Touch Bar-support voor Outlook 2016 en een vernieuwde app voor clouddienst Stack. Dat en nog veel meer over de nieuwe aankondigingen in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Swift Playgrounds opdracht

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Sonos Controller (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De Sonos-app is nu klaar voor de nieuwe PLAYBASE.
  • Swift Playgrounds (gratis, iPad, iOS 11.3+) - Er zijn allerlei handige verbeteringen voor Swift Playgrounds, zoals nieuwe bewerkingsopties.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.