iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 16 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 16 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze dinsdag 16 oktober bracht de NPO vernieuwde radio-apps uit. De apps van NPO Radio 1, 3FM, SterrenNL en vele anderen zijn helemaal vernieuwd. Maar zijn de vernieuwingen een verbetering en welke functies missen we nog? In onze review van de NPO Radio-apps lees je alle details. Maar er was meer vandaag. Zo gaf Jony Ive een interview met Wired, waarin hij aangaf dat hij nog lang niet klaar is met Apple. Wat heeft de bekende designer nog meer in petto? Ook geven we tips voor de iPhone XR pre-order en zetten we mogelijke details van de Apple Pencil 2 op een rijtje. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze alternatieve Wikipedia-app heeft allerlei visuele verbeteringen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze handige trein-app heeft nu eindelijk complicaties op de Apple Watch.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - Toetsenbordsnelkoppelingen voor Infuse.
  • GIF Maker van Momento (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 13.0+) - Halloween-thema voor deze gif-app.
  • Snapchat (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.4+) - Herken een muzieknummer met Shazam door het camerascherm in Snapchat ingedrukt te houden.
  • Deliveries: a package tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 14.0+) - Ondersteuning voor de iPhone XS Max, de Apple Watch Series 4 en verbeterde resultaten in de extensie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.