iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 16 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 16 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze dinsdag 16 oktober bracht de NPO vernieuwde radio-apps uit. De apps van NPO Radio 1, 3FM, SterrenNL en vele anderen zijn helemaal vernieuwd. Maar zijn de vernieuwingen een verbetering en welke functies missen we nog? In onze review van de NPO Radio-apps lees je alle details. Maar er was meer vandaag. Zo gaf Jony Ive een interview met Wired, waarin hij aangaf dat hij nog lang niet klaar is met Apple. Wat heeft de bekende designer nog meer in petto? Ook geven we tips voor de iPhone XR pre-order en zetten we mogelijke details van de Apple Pencil 2 op een rijtje. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • V for Wikipedia (€6,99, iPhone/iPad/ Watch, iOS 13.1+) - Deze alternatieve Wikipedia-app heeft allerlei visuele verbeteringen.
  • Treingids (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.4+) - Deze handige trein-app heeft nu eindelijk complicaties op de Apple Watch.
  • Infuse 7 (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 13.0+) - Toetsenbordsnelkoppelingen voor Infuse.
  • GIF Maker van Momento (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Halloween-thema voor deze gif-app.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Herken een muzieknummer met Shazam door het camerascherm in Snapchat ingedrukt te houden.
  • Deliveries: a package tracker (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - Ondersteuning voor de iPhone XS Max, de Apple Watch Series 4 en verbeterde resultaten in de extensie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.