iculture-peilt
iCulture Peilt
apple-logo-bill-graham

Dit verwachten jullie van het Apple Event op 9 september (resultaten)

De iCulture-lezers hebben massaal gereageerd op onze iCulture peilt over de verwachtingen voor het Apple Event van vanavond. Dit denken jullie te zien te krijgen tijdens het Apple Event op 9 september.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

apple-logo-bill-graham
Nog even en dan trapt Apple het Apple Event af. Wat krijgen we vanavond allemaal te zien? Wij vroegen een paar dagen geleden naar jullie verwachtingen en dit is de uitslag. Krijgen we iets te horen over nieuwe iPads, of gaan we zelfs iets horen over de Apple Car of over Apple Pay? Het woord was aan jullie, onze trouwe bezoekers.


Op 7 september vroegen we jullie in de rubriek ‘iCulture peilt’ naar jullie verwachte aankondigingen tijdens het Apple Event van vanavond, 9 september. Welke producten en diensten gaat Apple aankondigen?

Tienduizend reacties
Meer dan tienduizend stemmen zijn uitgebracht (10.140 om precies te zijn) en op basis van die gegevens hebben we onderstaande grafiek samengesteld. De iCulture-lezers verwachten deze aankondigingen in volgorde van waarschijnlijkheid:

Bekijk grafiek “Verwachtingen.

Niet geheel onverwacht staan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus bovenaan, al is er blijkbaar een groep mensen die ervan overtuigd is dat Apple dit jaar geen groter Plus-toestel aankondigt. Ook is de groep mensen die een nieuwe Apple TV verwacht bijna twee keer zo groot als het clubje mensen dat een iPad Pro denkt te gaan zien.

Koptelefoons, routers en de Apple Car

Zevenentwintig voorspellers denken zelfs dat Apple vanavond iets presenteert wat niet in bovenstaande grafiek genoemd wordt. In de reacties lieten zij van zich horen.

Zo hoopt Marc op een router van Apple, ziet Joran een ‘super koptelefoon’ wel zitten en duimt Nick voor een Thunderbolt 4k/5k display. Remco is hoopvol dat Apple Pay (eindelijk) naar Nederland komt en Knarf is ervan overtuigd dat de Apple Car vanaf 1 oktober voor $150.000 te koop zal zijn in een stijlvolle spacegrijze kleur. Een mens mag dromen, zullen we maar zeggen.

Kijk live mee vanavond
Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten om te zien of jullie (en wij) het bij het rechte eind hebben, want om 19:00 barst het Apple Event in alle hevigheid los. Of je nu live meekijkt of liever de berichtgeving volgt, de iCulture-redactie gaat zijn uiterste best doen om je zo snel en volledig mogelijk van het laatste nieuws te voorzien.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.