iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone 6

iCulture peilt: wat vind jij van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus?

Apple heeft eindelijk de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aangekondigd. Wat vinden jullie van de nieuwe iPhones? We vragen het in iCulture peilt.

iPhone 6Na maandenlang geruchten werden gisteravond eindelijk de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aangekondigd. Maar heeft Apple met deze nieuwe iPhones onze verwachtingen waargemaakt? Is het grote scherm genoeg om de aanschaf van een nieuwe iPhone te rechtvaardigen, of had je eigenlijk meer verwacht? We horen het graag.

Om alle feiten voor je stemt nog even op een rij te zetten: Apple kondigde gisteren twee nieuwe iPhones aan. De iPhone 6 heeft een 4,7-inch-scherm, terwijl je in de iPhone 6 Plus een 5,5-inch-scherm kunt verwachten. Beide iPhones gebruiken Apple’s nieuwe A8-processor en M8-coprocessor. De iPhone 6 Plus heeft daarnaast een optische beeldstabilisator voor de camera een een betere accu. Alles over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus lees je uiteraard in ons dossier.


Is de poll niet goed zichtbaar, probeer het dan via deze link.

We zijn ook benieuwd over welke punten jullie enthousiast zijn en wat er tegenviel. Je mag in onderstaande poll maximaal 3 opties kiezen.


Is de poll niet goed zichtbaar, probeer het dan via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2014, 11:45
Categorie iDevices
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 6, iPhone 6 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.