Reacties voor: iCE Amsterdam: Enterprise & Application Conference (verslag)

De eerste dag zit erop van iCE Amsterdam, het tweedaagse congres over mobiele strategieën, platformen en het ontwikkelen van mobiele applicaties. In dit verslag de Enterprise & Application Conference.
Tim Poot -

Reacties: 8 reacties

  1. Tja, die policemessenger lijkt mij wat overbodig als je al GSM en C2000 hebt.

  2. Volgens mij zijn GSM en C2000 alleen voor medewerkers die met een bepaalde zaak belast zijn. een collega uit een andere regio zal zich dan ook niet snel mengen in een discussie, laat staan dat hij hiervan op de hoogte is.

    Is deze collega echter gespecialiseerd ergens in en worden bijbehorende hashtags gebruikt, kan hij in deze app misschien wel zijn expertise delen.

    Mbt de VI tablet app: wat een aangename app om mee te werken. Lekker vlot, ziet er goed uit, zaken als pull to refresh en idd belangrijke onderwerpen groter weergegeven.

    het fijne aan de app is dat je van artikel naar artikel kun swipen als bij een tijdschrift, maar wel de actualiteit van internet. (toegegeven dat is niet nieuw op de iPad, Flipboard etc, maar dat wil niet zeggen dat er geen complimenten gegeven mogen worden als een Nederlandse uitgever zoiets goed implementeert). Ik mis alleen de iPad-only abonnementen nog. Nu krijg je ook nog een blad toegezonden, en alleen losse nummers is weer erg kostbaar. Volgens mij moet er een middenweg mogelijk zijn.

  3. Gister aanwezig geweest, en ik moet zeggen dat ik me erg vermaakt heb en dat het zeer interessant was. Dit terwijl ik helemaal geen developer ben, maar een business achtergrond heb. Als iPhone gebruiker toch een interessante uitleg gehad over Windows Phone 7 en een toestel kort in mijn handen gehad. Ziet er goed uit hoor!

  4. Wat vinden jullie eigenlijk van de advertising binnen deze Vi app? Momenteel draait er een Alfa Romeo banner.

  5. Hahaha: ‘Everbody loves the underdog’
    Ja, maar ‘lot of people HATE the copy-cats’
    Dat MicroSuf sinds begin van haar bestaan veel te danken heeft aan haar betere jatwerk is tot daar aan toe( remember:” Redmond start your Xeroxes”). Maar dat ze nu denken de rol van underdog te kunnen jatten is de top. Natuurlijk is Jobs en zijn ‘kerk’ inmiddels die rol ontgroeid, door goede innovatie, briljante marketing, solide u.i. en state of the art( think MoMa) design, maar ga alsjeblieft jezelf nu niet profileren als underdog. Daarvoor is MicroSuf té lang een marktleider geweest, die zich juist heeft gekenmerkt door te weinig te presteren op bovengenoemde kenmerken en het schip daardoor aan zich voorbij heeft laten gaan…
    Je dan neerzetten als underdog, komt over als iemand die volwassen wordt geacht, maar zit te pruilen als een klein kind.
    Dus mag je concluderen, dat het bedrijf nog steeds niet het vermogen heeft om de bakens om te zetten, omdat de mentaliteit niet wezenlijk is veranderd.

  6. Nog even, ter onderbouwing van het bovenstaande, vermeld op ( de app van) WebWereld vandaag: Phone 7 stopt marktverlies Microsoft niet

  7. Correctie op bovenstaande artikel en reacties: ik ben voorafgaande aan de keynote door facilitator Daniel Rasmus geintroduceerd met “don’t underestimate the underdog”. Het waren echter niet mijn woorden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.