Vliegspel Hyberburner is Apple's gratis App van de Week

Vliegspel Hyperburner is Apple’s gratis App van de Week

Vlieg je ruimteschip door ingewikkelde parcours maar pas op dat je niet botst. Vliegspelletje Hyperburner is Apple's gratis App van Week en download je daarom deze en komende week gratis in de App Store.

Vliegspel Hyberburner is Apple's gratis App van de WeekApple heeft Hyperburner uitgeroepen tot nieuwe App van de Week. In dit spelletje stuur je een ruimteschip door een ver gekoloniseerd zonnestelsel. Maar pas op dat je nergens tegenaan botst. De besturing van Hyperburner is weliswaar eenvoudig, maar de obstakels die je onderweg tegenkomt zijn geniepig. Het spelletje kost normaal gesproken 3 euro, maar is deze en komende week gratis te downloaden.

Hyperburner voor iPhone en iPad

In Hyberburner schiet je met je flitsende ruimteschip op hoge snelheid door ingewikkelde parcours. Daarbij moet je verschillende obstakels zien te ontwijken. De besturing van het spel is kinderlijk eenvoudig. Je beweegt je vinger over het scherm om je ruimteschip in de gewenste richting te sturen. Bij de eerste keer spelen bepaal je hiervan zelf de gevoeligheid. Ook kun je wisselen tussen twee verschillende cameraposities. Wil je je ruimteschip volgen of sturen alsof je zelf in de cockpit zit? De keus is aan jou.

Geoptimaliseerd voor iPhone 6 en hoger
Het spelletje telt 30 verschillende levels, verspreid over verschillende zones. Daarnaast kun je nieuwe ruimteschepen ontgrendelen door het voltooien van allerlei uitdagingen. Hyperburner, geoptimaliseerd voor iPhone 6 en hoger, is te spelen in zowel de portret- als landschapsweergave. Waar je ook maar de voorkeur aan geeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2017, 11:15
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.