Hitlist-icon

Hitlist 3.0: plan een goedkope vliegvakantie met je vrienden

Een grote update voor reis-app Hitlist voegt wat handige sociale functies toe. Zo kun je een wenslijst maken met bestemmingen en wordt het gemakkelijker om de juiste reis met je vrienden te boeken.

Hitlist-icon

Op vakantie gaan doe je samen, maar een reis plannen kan de nodige frustraties met zich meebrengen. Wil iedereen wel naar dezelfde bestemming, en is de vlucht die je vriend gevonden heeft wel echt zo goedkoop als hij beweert? Versie 3.0 van reis-app Hitlist richt zich gelukkig volledig op het sociale aspect van een vakantie boeken.

We beschreven Hitlist eerder al als een uitstekende app om op de hoogte te blijven van goedkope vliegtickets. De reis-app blijft zich verbeteren en focust zich met versie 3.0 helemaal op het delen van je vakantiewensen met je vrienden.

Waar willen je vrienden heen?

Zo kun je met de flexibele Trip Planner je wildste vakantie-ideën opslaan, en volg je vanuit de app de trips die vrienden hebben gemaakt. Aan iedere bestemming is een ‘I’ve been there’ knop toegevoegd, zodat je langzaam maar zeker een lijst samenstelt van alle plaatsen waar je op vakantie bent geweest. Daarnaast kun je nog steeds een bestemming op je wenslijst zetten door ‘I want to go’ aan te vinken.

Hitlist-3.0

Als jij en je vrienden de app dus consequent gebruiken, kun je in een oogopslag zien waar iedereen geweest is en waar ze naartoe willen, zodat de juiste bestemming kiezen een stuk gemakkelijker wordt. Daarna kun je vanuit Hitlist direct de vlucht vinden met de laagste prijs.

Ook kun je nu je Facebook-account en adresboek aan Hitlist koppelen om in contact te komen met de vrienden die de app al gebruiken.

Op de hoogte van goedkope vluchten

In de review van Hitlist prezen we de app voor de betrouwbare database waar het de deals uit plukt en de handige pushberichten die je ontvangt als een vliegreis ineens een stuk goedkoper wordt.

Lees ook: Beste apps met reisgidsen voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2015, 12:00
Categorie Apps
Onderwerpen reizen, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.