Reacties voor: ‘Apple kondigt in september eigen originele tv-series aan’

Apple zou hernieuwde plannen hebben om eigen tv-series voor iTunes te produceren. Deze zouden onderdeel uit maken van de abonnementsdienst en rond september 2016 aangekondigd worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Zullen dan wel geen stoute of vieze woordjes gebezigd mogen worden in deze series. Ooooh ja…..en natuurlijk geen geweld.

  2. Ben benieuwd hoe Apple denkt te gaan concurreren met bijvoorbeeld Netflix. Een paar eigen series trekt niemand over de streep om een abonnement te nemen. Als Apple het voor elkaar krijgt om een groot deel van zijn iTunes films en series in een abonnement te gieten dan wel. Maar dat gaat zeker niet lukken want dan moet Apple met zo’n beetje elke film distributeur en tv maatschappij deals sluiten wat dus totaal niet van de grond kwam. Sterker nog, met eigen series en films zou Apple rechtstreeks gaan concurreren met de gevestigde filmindustrie. Maakt de onderhandelingen alleen maar lastiger tenzij Apple zijn eigen series (als ze succesvol zijn) als ruilmiddel aanbiedt. Andere maatschappijen kunnen de rechten van Apple’s werk kopen in ruil dat Apple de rechten van andere series mag kopen voor een abonnementsdienst.

  3. Ik zeg: neem Netflix maar over. Abonnement naar €10,- p mnd. En alle iTunes films opnemen in het pakket.

  4. @Erik: Netflix kopen? Netflix is meer dan $30 miljard dollar waard. Wel goed idee trouwens. Netflix kopen, beetje aanpassen, Apple Movies.

    Maar voor 30 miljard dollar kan Apple zelf ook wat leuks doen. Gaat zeker een zesde kosten van Apple’s geld.

  5. Schoenmaker, blijf bij je leest.

  6. @Peter:

    Dat is zo’n bekrompen kijk. Had Apple dan ook geen iPhone uit moeten brengen maar moeten blijven bij de Macs?

  7. @Peter: net zoals Netflix met het verhuren van DVD’s? Philips met het maken van gloeilampen? Playstation met het maken van consoles/games?

  8. @Pet1: wel een hoop wapens, dat mag wel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.