Halo: iPhone-case met ingebouwd alarmsysteem

De Halo is een iPhone-case met een ingebouwd alarm. Hierdoor zal je iPhone een hard geluid maken als de iPhone uit je tas wordt gegrist.

Halo iPhone-caseDe Halo-case wil het iPhone-dieven moeilijker maken, door een alarm af te laten gaan zodra de iPhone uit je tas wordt gegrist. Bij de Halo wordt een bijbehorende sleutelhanger geleverd. Zijn de iPhone en de sleutelhanger een door jou bepaalde afstand van elkaar verwijderd, dan zal er een alarmgeluid met 115 decibel uit de case-speaker klinken. Dit geluid kan alleen worden gedeactiveerd door de sleutelhanger weer in de buurt van de iPhone te hebben, of met een vingerafdruk of pincode.

De sleutelhanger van de Halo kan ook achterin de iPhone-hoes worden gestoken. Door je vinger hierin te houden blijft de iPhone aan je vinger hangen als je hem per ongeluk laat vallen. Trekt een dief de iPhone uit je hand, dan zal de sleutelhanger loslaten en het alarm afgaan. Dit alarm kun je ook inschakelen met behulp van een knop achterop de hoes of een door jou ingestelde beweging, in geval van nood.

Zodra het alarm is geactiveerd zal een bijbehorende iPhone-app videobeelden opnemen en foto’s maken, dit beeldmateriaal sturen naar door jou gekozen contactpersonen en de gps-locatie van je iPhone delen met deze zelfde personen.

De Halo bevat ook een ingebouwde accu die de batterijduur van je iPhone met 40 procent zal verlengen. Lampjes achterop de hoes geven licht zodra je een bericht of telefoongesprek ontvangt. De ingebouwde alarmspeaker kan daarnaast worden gebruikt om naar je muziek te luisteren. Het volume kun je dan aanpassen door de case naar links of rechts te kantelen.

De eerste 100 donateurs ontvangen de Halo voor slechts 25 dollar. Daarna zul je 49 dollar in het Indiegogo-project moeten investeren. Daarmee is de hoes alsnog goedkoper dan het uiteindelijke product dat uiteindelijk in de winkel zal verschijnen: de makers willen de Halo-case voor 99 dollar gaan aanbieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2013, 19:03
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.