Reacties voor: Goedkeuringsproces van de App Store steeds efficiënter (humor)

Not Invented Here heeft vandaag een strip over het goedkeuringsproces van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. bij dat goedkeuringsproces komt Apple’s ware aard naar boven, de toch wat communistische trekjes die in dat bedrijf zitten zijn echt vervelend.

  2. Hylarische strip 🙂

  3. Haha, grapig.
    Maar, geen hamburger?

  4. Origineel geplaatst door Robbij dat goedkeuringsproces komt Apple’s ware aard naar boven, de toch wat communistische trekjes die in dat bedrijf zitten zijn echt vervelend.

    Wat je zegt over communistische trekjes kan ik me wel een beetje in vinden… Maar persoonlijk vind ik dat apple het netjes doet hoor…
    Zolang apple met dit goedkeurings process doorgaat zijn er geen applicaties geweest welke de iPhone compleet laten crashen…

    Offtopic, vandaag voor mijn vriendin een blackberry gekocht (ik heb écht geprobeerd haar ook op de iphone over te krijgen, maar ze wilde echt een blackberry …zucht) wat een ontzettend onding zeg! Veel te ingewikkeld voor de gemiddelde gebruiker, de iphone is echt UBERgebruiksvriendelijk…

  5. hahahaha, daarom vind ik comics soms zo leuk…
    kijk naar de vorm van die gast zn hoofd xD

    OT:
    wel leuk

  6. @Mathijs: Na niet eens een hele dag valt er in mijn ogen nog niet echt een conclusie te maken dat het een onding is. Blackberry gebruikers zijn anders uiterst tevreden over hun toestel. Veel zakenlieden gebruiken het ook. Welke zakenlieden? Veel juristen onder anderen. Naar mijn weten staat een Blackberry juist bekend als een duidelijk toestel. Neemt niet weg dat een iPhone inderdaad een van de gemakkelijkste toestellen uit de huidige marktaanbod.

  7. Juristen maken zaken vaak bizar complex, dusdanig dat een normaal mens er niets meer van kan maken.

  8. Amerikaanse humor? (“Ow iemand valt op z’n bek! .. En ow! Er valt een piano op z’n kop!.. Snap je? Piano?!” ..

    Anyway, dat goedkeuringsproces is prima. Ik heb er toch geen last van? Dat die programmeurs het blijkbaar een probleem vinden om een ander icoontje te gebruiken, dat vind ik dus weer vreemd.

  9. Hahaahhaa, vind deze amerikaanse humor nog wel grappig.. 🙂

  10. Sander, het gaat ontwikkelaars niet altijd om een ander icoontje. Het is de willekeur die Apple hanteert bij de keuring waar het probleem zit. Een app kan afgekeurd worden om onduidelijke redenen terwijl vergelijkbare apps al maanden in de appstore te vinden zijn.

  11. Ik vind hem grappig en moet zeggen dat ik zelf toch ook wel eens baal van apples goedkeuringsproces…

    off-topic:

    @Mathijs: Hahahaha, te typerend. Ik had afgelopen zomer precies hetzelfde. Ik had de iPhone al een tijdje en deed er vrij veel mee, mijn vriendin wilde een nieuwe telefoon maar een iPhone zou het NOOIT maar dan ook NOOIT worden!! Ze heeft een blackberry genomen en er 3 maanden problemen mee gehad. Een paar dagen geleden toen ze haar email maar weer eens checkte op mijn iPhone zei ze: Toch wel handig soms, zo’n iPhone!

    Blackberry is echt 3x niks, hun e-mail service en internet daarbij is te omslachtig en werkt slecht, besturing slaat op poep en het is inderdaad gewoon totaal niet gebruiksvriendelijk!

  12. Heel erg leuk! Super!

  13. Origineel geplaatst door Rob
    bij dat goedkeuringsproces komt Apple’s ware aard naar boven, de toch wat communistische trekjes die in dat bedrijf zitten zijn echt vervelend.

    Dit is juist een pure vorm van kapitalisme hoor, komt uit eindelijk op het zelfde neer :\

    Aan de ene kant is een strak goedkeurings proces essentieel om niet alleen maar troep in de appstore te krijgen, aan de andere kant wordt soms goede apps om slechte redenen afgewezen. Het grootste nadeel is dat je als consument niet meer de eigen keuze hebt.

  14. Het probleem komt gedeeltelijk ook door gefrustreerde ontwikkelaars die over Apple gaan zeuren terwijl ze zelf troep aangeleverd hebben.

    De redenen dat apps afgekeurd worden zijn inmiddels wel bekend: alles wat het imago van Apple indirect schaadt (naakt, scheten, vloeken), alles wat concurreert met eigen functionaliteit (sms, browsers, 3G bellen) en apps die grafisch teveel lijken op dingen die Apple ontworpen heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.