ipad pro

‘iPad Pro verschijnt in november’

De grotere iPad Pro met 12,9-inch-scherm zal volgens bronnen in november dit jaar verschijnen. Dat sluit aan op Apple's gebruikelijke cyclus.

ipad proDe grotere iPad Pro met 12,9-inch-scherm zal in november dit jaar te koop zijn. Dit vertellen anonieme bronnen aan Digitimes. De productie van de iPad Pro zal eind september van start gaan. De geruchten sluiten aan op Apple’s gebruikelijke cyclus: nieuwe iPads worden doorgaans rond oktober en november verkocht.

Digitimes is een bron met een wisselende reputatie. De website zit bovenop de Aziatische productieketen, maar ervaring leert dat ze hier niet altijd op de hoogte zijn van Apple’s exacte plannen. Mogelijk weten de bronnen vooral dat de iPad Pro-productie in september start en wordt op basis daarvan gespeculeerd over een verkoop in november.

De iPad Pro krijgt een groter 12,9-inch-scherm en is speciaal voor de zakelijke markt ontworpen. Het zou daarnaast mogelijk zijn om een muis en toetsenbord aan te sluiten op de iPad Pro. Volgens onderzoekers kan de iPad Pro de verkoopcijfers van de iPad een flinke boost geven.

Lees ook: Dossier iPad Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2015, 14:19
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.