Reacties voor: GeoHot richt zich op nieuw apparaat: de PlayStation 3

George Hotz, beter bekend als GeoHot, heeft een nieuwe uitdaging gevonden: de PlayStation 3. Dat apparaat is in de afgelopen drie jaar nog nooit gehackt maar GeoHot denkt dat hij wel een homebrew-community kan starten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 51 reacties

  1. Zal met spanning afwachten.

  2. Dit is gaaf nieuws. Ben ik heel blij mee!!

  3. had liever gehad dat hij zich op de untethered jailbraik richt… net mijn iPhone 3GS binnen gegeven en ik krijg waarschijnlijk een nieuwe

  4. Ps3 interesseerd me niet. Maar het zou leuk zijn als iphoneclub het mededeelt als het lukt, want dan is hij wel een grote baas als t hem fftjes lukt.

  5. en wat voor nieuws is dit? heeft toch niks met de iphone te maken?

  6. Ik snap die reacties op zijn weblog niet.. Iedereen is gewoon blij dat hij van alles hackt. Maar goed, ik ga er maar vanuit dat het allemaal meelopende nerds zijn. Net als die George zelf trouwens 😉

  7. Hmmz ik zou ook meer hebben aan een untethered jailbreak voor de 3GS… een PS3 heb ik nie 😛

    Nouja, hopelijk heeft-ie het snel voor mekaar of wordt-ie er gek van, zodat-ie zich weer op de iPhone stort 😛

  8. Lefgozer .., Ik hoop dat het lukt.
    Zal mij wel een paar euro’s aan spellen besparen, ik hoop alleen dat het sofware wordt waar je geen modchip in hoeft te doen.

  9. Jammer want ik vind dat ze elkaar (DevTeam en hij) elkaar wel scherp hielden. Wel wat gekissebis, maar dat was toch ook wel vermakelijk.
    Maar Geo wil misschien geen 2e viool spelen ( zoals hij dat wsch. alleen zelf ziet)

  10. Klinkt goed! De Wii heeft al een waanzinnige Homebrew-community! Jammer dat die niet zo groot is als die van de iPhone!

  11. Wat is dit nu weer voor nutteloze informatie, waar niemand op zit te wachten?

    Dacht hier bij een iphoneclub te zitten en niet bij een PlayStation club, kunnen jullie voortaan aub enkel dingen plaatsen die te maken hebben met de iPhone en aub ook geen onzin dingen meer of andere dingen die kant nog wal slaan en/ of te maken hebben met de nedrlandse Iphone, dus reviews geven over Engels talige profs die enkel in de is store te verkrijgen zijn slaat ook nergens op.
    Het zou fijner zyn dat u dich invervolg meer richt op de Nederlandse markt en de Nederlandse gebruikers!

    Voorbeeld bespreek Appa van Nederlandse bodem, Nederlands talige luister boeken, en hou je niet meer bezig met onzin zoals engels talige triviant scrabble of what ever, als ikdstvxirk ga ik wel naar een Engels talige Iphone site

  12. Ik weet niet of ik dit zo interessant vind. Voor mij is het niets meer dan een uiting van zijn toewijding aan dit project een een weerspiegeling van zijn intelligentie op het gebied van kraken.

    Maar voor mensen met weinig geld, ( die wel een ps3 hebben ) is het natuurlijk goed nieuws, want dan hoeven ze zelf geen games te kopen…

    Want wat is het voordeel om buiten het distributie systeem van sony om games te installeren van medegebruikers, hoe gebeurt dit nu bij sony dan?

  13. geweldig nieuws! Dit vind ik ook zeker nieuws voor op iPhoneclub.nl. Het is wel een iPhone hacker die een overstap maakt. Bedankt voor het nieuwtje!

  14. Op de PS3 draait toch al linux en is het dus al mogelijk om ongeautoriseerde code uit te voeren…

  15. Ik hoop niet dat het lukt. Spaar je maar wat langer voor games…

  16. Eindelijk! 😀

  17. Origineel geplaatst door Henk van Dam
    Dacht hier bij een iphoneclub te zitten en niet bij een PlayStation club

    Hee, niet meteen kwaad worden! Kijk even verder dan je briesende neus lang is, dan begrijp je dat misschien dat de overstap van een belangrijke iPhone-hacker naar een ander platform wel degelijk impact heeft op de voortgang van een untethered iPhone 3GS jailbreak.

    Ik heb een toelichting onder het artikel geschreven, als jij nu nog even een taalcursus Nederlands gaat volgen? Graag!

  18. Zeker wel interessant nieuws. En ook gewoon doorgaan met nieuws over Engelse applicaties.

    Keep up the good work Gonny 🙂

  19. Sommige reacties vind ik echt te ver gaan.. Ondankbare gedoe dat dit geen relevant nieuws is.
    Dan spreek ik vooral henk van dam aan.. Ook engelse apps zijn voor iedereen toegankelijk, gewoon even aanmelde bij engelse of amerikaanse store..
    Ik heb dan wel geen ps3 maar vind dit een super nieuwtje en je leest de titel, staat t je niet aan, klik t dan ook niet aan!

    Joee

  20. Nielssh ben het met je eens en ik heb er wel een ps3 en vind het dus wel relevant
    en er zijn altijd mensen die niet verder kijken dan eigen belang

    Origineel geplaatst door Nielssh
    Sommige reacties vind ik echt te ver gaan.. Ondankbare gedoe dat dit geen relevant nieuws is.
    Dan spreek ik vooral henk van dam aan.. Ook engelse apps zijn voor iedereen toegankelijk, gewoon even aanmelde bij engelse of amerikaanse store..
    Ik heb dan wel geen ps3 maar vind dit een super nieuwtje en je leest de titel, staat t je niet aan, klik t dan ook niet aan!Joee

  21. Ik hoop dat het hem lukt! En als het dan gelukt is, hoop ik dat Sony er niet meteen een update tegenaan gooit zodat het weer over is…

    Ik ben het met Nielssh eens:

    Origineel geplaatst door Nielssh
    staat t je niet aan, klik t dan ook niet aan!

  22. @Eric:Vooral blijven hopen, zou ik zeggen! 😉

  23. @Henk van Dam:
    Als je onderwerpen/nieuwsberichten als deze niet wilt lezen, klik er dan niet op. Deze website is niet alleen voor jou en er zal dan ook niet rekening met jouw voorkeuren/eisen worden gehouden. Er zijn mensen, ik bijvoorbeeld, die berichten als deze zeer interessant vinden en ze graag lezen.
    Bevalt de keuze van iPhoneclub je niet, blijf dan lekker weg, maar ga niet zeuren dat het beter moet. Als je dat vindt, huur een domein en begin een eigen website!

    P.S. Daarbij is het een kwestie van mening of je berichten relevant vindt, als jouw mening hiervan verschilt met die van iPhoneclub.nl betekent dit niet meteen dat die van hun ook fout is.

  24. Ik hoop dat hij zo gaat failen :’) die geohot is gewoon mediageil en hij mag wel een keer op zijn plaats gezet worden.

    Zijn laatste iphone actie had ook geen super resultaat.

  25. @ henk van dam.. Geen drank meer voor jou in het nieuwe jaar!! Ook dit is gewoon nieuws wat ik wil volgen. Vind je t niks dan lees je alleen de kop maar niet het bericht.
    Deze jongen is een icoon in het jailbreak circuit en nu hij de ps3 gaat kraken is dat groot nieuws.

  26. Origineel geplaatst door Henk van Dam
    kunnen jullie voortaan aub enkel dingen plaatsen die te maken hebben met de iPhone en aub ook geen onzin dingen meer of andere dingen die kant nog wal slaan en/ of te maken hebben met de nedrlandse Iphone, dus reviews geven over Engels talige profs die enkel in de is store te verkrijgen zijn slaat ook nergens op.

    Is het misschien een goed idee dat de IPC eerst toestemming aan jou moet vragen of ze nieuws of reviews gaan posten? Zou u dat willen meneer de directeur?

  27. Al die boze reacties hier meteen :’) mensen als dit soort nieuws je niet boeit kijk dan ook niet omg :’)

  28. Ik hoop dat het van zijn leven niet lukt. En aan enkele bovenstaande reacties te lezen komen hier blijkbaar ook stelletje kleuters die vinden dat piraterij moet kunnen en daarbij zo’n lame excuses opmaken van “want ik heb niet veel geld”. Als je het niet kan betalen moet je ook geen PS3 in huis halen.

  29. Waarom denkt iedereen dat Hotz aan een untethered jailbreak werkt?
    wait, why do people think i’m making untethered?…to clarify, I wanted to win the balloon competition…if win then untethered else no

  30. De PS3 zou by far de goedkoopste home theater oplossing zijn die op een fijne manier 1080p kan afspelen. Als het hem lukt, komt er dan namelijk natuurlijk ook een XBMC port voor de PS3. Dat zou werelds zijn!!!

    Volgde zn PS3 blog al, maar het is natuurlijk geweldig nieuws 🙂

  31. Andere opmerking ter harte genomen, maar desondanks verwijderd: zie verzoek.
    Of hij er in zal slagen inderdaad een nieuwe community uit de grond te stampen zal liggen aan een aantal factoren. Zo zal waarschijnlijk iemand weer met een flinke zak geld moeten gaan schudden voordat hij zijn ‘best’ gaat doen.

    Vooralsnog lijkt het me meer een manier om in het nieuws te blijven komen. Mission accomplished.

  32. Het zou de verkoop van de ps3 een enorme boost geven als het hem lukt.

  33. Hmmm betere werk zit al heel lang op een ps3 exploit te wachten…

    Kickass and take names geohot!!!

  34. Hier ben ik heel blij mee!!

  35. Hij gaat Toch nog wel door met de iPhone / ipt?
    Ik wacht nu op een untethered jailbreak 😀

  36. Kom maar op eindelijk iemand die zich erop richt 😀 hoop dat het een succes word en zou er best wel is wat voor betalen 😀 Keep Ya Head op GeoHot !!!!

  37. Ik hoop dat het hem nooit lukt, het is een van de grootste troeven die Sony zou verliezen. Zulke mensen zou men een torenhoge boete moeten geven.

  38. Zou wel erg gaaf zijn als het hem lukt ze proberen het al sinds het begin van de PS3 en is nog niemand gelukt.

    Jammer alleen dat de PS3 ONWIJS vaak geupdate wordt. Zonder die update kan je dan weer niet online en loop je telkens achter de feiten aan maargoed we zien wel.

  39. nja hij gaat iemands groots worden 🙂 zodadalijk spreken ze hem ook aan zoals met “DarK_aLeX”

    ik wacht nog steeds op de untethered jailbreak vr de 3GS 🙁 !

  40. Volgens mij kunnen jullie niet helemaal goed lezen, de hacker wilt een homebrew-community starten. Dit is geen ISO loader waar we allemaal op wachten..

    x

  41. @achmed:
    Niemand heeft iets gezegd over een ISO loader en daar zit ik ook echt niet op te wachten 🙂

  42. Waarom laten we George Hotz niet lekker zijn gang gaan en dingen doen die hij leuk vind?
    Zal niet zo zijn dat hij dit alles doet als zelfstandige of in loondienst, of toe gedwongen word.

    Voor een hacker is de ultime uitdaging de beveiliging van een apparaat of applicatie te omzeilen.
    Dit niet om de fabricant / ontwikkelaar schade mee te berokkenen maar pure eigen nieuwsgierigheid.

    Dat een hacker deze bevindingen met een ander (gratis!!??) delen wil, is alleen maar bewonderingswaardig.

    Conclussie: Laat GeoHot lekker zijn gang gaan.
    Voor degene die zitten te wachten op een crack/patch of hack, er zal vast een ander hiermee doorgaan (of misschien zelf proberen??)
    Degene die geen crack/patch of hack van een apparaat of applicatie wil, gewoon niet doen dan

  43. Hoe heet zo’n ding ook weer. oh ja een gay station.

  44. Origineel geplaatst door Lennart
    Ik hoop niet dat het lukt. Spaar je maar wat langer voor games…

    kun je ook zeggen van jailbreak al die niet goedgekeurde apps spaar je maar lekker wat langer om apps in de appstore te kopen

  45. Gaat hij wel gewoon door met jailbreaken voor iPhone????

  46. Er zijn hier een heleboel mensen die enkel aan hun eigen dingetje denken (uth jb 3gs).

    Ik vind het een reuze ontwikkeling dat hij zich aan de PS3 waagt.

    Ik heb er zelf eentje, en als ik nu geen moest hebben was ik even enthousiast en ging ik er meteen één halen.

    Grtz

  47. hehe, die jailbreaks op de iphone kunnen zoveel van die hackers maken, de ps3 is nog niemand gelukt dus dit is voor elke hacker een kans om wereldberoemd te worden

    @ronaldoo
    met een jailbreak kan je juist apps installeren die niet in de appstore staan, dan kan je nog 500 euro over hebben voor 3g unrestricter, zul je hem eerst moeten jailbreaken

  48. Ik hoop niet dat het hem niet lukt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.