Gedetailleerde foto’s iPhone 5, mogelijk A6-processor

Gedetailleerde foto's van de iPhone 5 naast de iPhone 4S geven meer inzicht in de afmetingen. De Franse website nowhereelse.fr lekte de onderdelen.

iphone 5 detailDe Franse website Nowhereelse.fr is goed op dreef met foto’s van allerlei iPhone 5-onderdelen. Foto’s van de vermoedelijke iPhone 5 zijn al vaker vertoond, maar het verschil is dat deze nieuwe foto’s enorm gedetailleerd zijn. Naast een serie van twaalf foto’s heeft de site ook een video gemaakt. Op de foto hieronder zie je ook de iPhone 5 naast een wat ongebruikelijke groene uitvoering van de iPhone 4S, waarbij je het verschil in schermgrootte duidelijk kunt aflezen. Foto’s van interne onderdelen zijn er ook, inclusief het zilverkleurige vierkante vlakje, waarvan werd gedacht dat het een NFC-chip is. Een foto van Sonny Dickson laat wellicht de A6-processor in de nieuwe iPhone zien.

AnandTech betwijfelt echter of de volgende generatie iPhone een NFC-chip krijgt. Zij vinden het hoogst onwaarschijnlijk. Met nog twee weken te gaan is het opvallend dat Apple nog geen uitnodiging voor een eventuele persbijeenkomst op 12 september heeft verstuurd.

Meer foto’s en een video zijn te vinden bij Nowhereelse.fr.

iphone-5-high-2

iphone-5-high-1

iphone-5-high-3

iphone-5-high-4

16:15 9to5Mac heeft ook een foto weten te bemachtigen. Hierop staan vier iPhone-moederborden, die waarschijnlijk in de iPhone 5 gebruikt zullen worden. Een foto van Sonny Dickson is interessanter, maar wellicht ook minder betrouwbaar: hierin is een moederbord met verschillende onderdelen te zien, waaronder een A6-processor. De foto is echter vrij onscherp, waardoor het moeilijk is om te zeggen of hij echt is. De tekens ‘A6’ zijn ook vrij onduidelijk.

iPhone 5 circuit board

iPhone 5 A6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2012, 16:15
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.