Findables: iPhone-case met QR-code als visitekaartje

De iPhone-case van Findables heeft een speciale QR-code, die verwijst naar een online visitekaartje. Hierdoor hoef je geen aparte kaartjes of digitale kaarten-apps met je mee te dragen.

FindablesDe Findables iPhone-case heeft een unieke QR-code op de achterkant. Deze code kan door andere mensen met een smartphone worden gescand, zodat zij een digitaal visitekaartje van je kunnen bekijken. Hierdoor hoef je niet langer aparte kaartjes met je mee te nemen of een app zoals CardCloud te installeren, die wellicht niet voor iedereen werkt.

De QR-code op de iPhone-cases van Findables linken naar een pagina op Findables.me, waar je zelf de code kunt koppelen aan een profiel. Jouw profiel bij Findables is verbonden aan de sociale media die jij gebruikt, waardoor je iemand bijvoorbeeld kunt doorverwijzen naar je LinkedIn-pagina of Twitter-account om meer over je te weten te komen.

Om de iPhone-case op de markt te brengen moeten de bedenkers 12.500 dollar inzamelen via Indiegogo. Door zelf minstens 35 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, ben je er van verzekerd dat je een iPhone-case krijgt zodra het beoogde bedrag is binnengehaald. Voor 15 dollar krijg je een sleutelhanger met een QR-code, die ook naar je profiel verwijst. Een donatie van 40 dollar verzekert je van een glow-in-the-dark case of een iPad-beschermhoes.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xNnWEACIdzs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2012, 13:58
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.