GarageBand voor Mac geeft je nu gratis muziekles van bekende artiesten

GarageBand voor de Mac is niet alleen uitgebreid met nieuwe drummers en nieuwe geluidseffecten, maar geeft je ook gratis muziekles. De voorheen betaalde Artist Lessons zijn nu helemaal gratis.

GarageBand met gratis Artist Lessons

GarageBand is Apple’s app waarmee je muziek kunt maken. De app biedt heel veel verschillende instrumenten en met de meegeleverde loops en geluidseffecten kun je zelf mooie muziek maken. Versie 10.3 van GarageBand voor de Mac is een flinke uitbreiding en maakt de voorheen betaalde artiestenlessen helemaal gratis. Met deze lessen leer je bekende nummers spelen aan de hand van de uitvoerende artiest.


De Artist Lessons werden al in 2009 in twintig landen geïntroduceerd en kostten toen zo’n vijf euro per stuk. Vanaf nu kun je al deze lessen gewoon gratis volgen. Met deze lessen leer je bekende nummers te spelen op de gitaar of piano. Deze lessen worden gegeven door de originele artiesten van de nummers, waaronder Sting, John Legend en Fall Out Boy. Deze lessen zijn nu in meer dan 150 landen beschikbaar, waar dat voorheen beperkt was tot 20 landen.

GarageBand met Norah Jones.

Maar zelfs als dat niets voor jou is, is GarageBand 10.3 een update waar muziek in zit. De update bevat twee nieuwe drummers voor de roots en jazz muziekstijlen waar je helemaal los mee kan gaan. Ook zijn er 1000 nieuwe elektronische en urban loops in verschillende genres en zijn er 400 geluidseffecten met dieren, machines en stemmen toegevoegd. Tot slot zorgt de update ervoor dat de app beter samenwerkt met de iOS-versie van GarageBand.

GarageBand is voor iedere Mac-gebruiker gratis te downloaden en te gebruiken.

Bekijk ook

GarageBand: alles wat je wilt weten

Met Apple's GarageBand kun je muziek maken, instrumenten bespelen en muziekles volgen. Ook kun je opnames maken en je muziek publiceren. In dit overzicht lees je wat er met GarageBand zoal mogelijk is.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 juni 2018 om 9:12
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.