FRAMED - Apple's gratis App van de Week

Stripverhaal-spel FRAMED is Apple’s gratis App van de Week

In het spel/stripverhaal FRAMED bepaal je zelf de uitkomst en zorg je dat de detective ongeschonden de volgende pagina bereikt. FRAMED is Apple's gratis App van de Week; je downloadt het nu gratis in de App Store.

Bij de meeste spellen staat meestal wel redelijk vast wat je kunt doen. In FRAMED, Apple’s nieuwe App van de Week bepaal je helemaal zelf het verloop van het spel. Door de plaatjes te wisselen creëer je je eigen stripverhaal en verander je ook de uitkomst. FRAMED is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

Framed: maak je eigen stripverhaal

FRAMED - Apple's gratis App van de WeekFRAMED is een bewegend stripverhaal, waarin je als lezer zelf bepaalt hoe het verhaal verloopt. Het spel start met een op de vlucht geslagen detective. Aan jou de taak om te zorgen dat hij de volgende pagina van het stripverhaal haalt. Hoe je dat doet bepaal je zelf door de volgorde van de kaders (frames) te veranderen. Je speelt het op je iPhone en iPad of op de Apple TV.

Trailer voor FRAMED 2

Het spel is alweer een aantal jaren oud en won in de tussentijd vele prijzen. Onder meer vanwege het ontwerp en het innovatieve karakter. Op 14 juni verschijnt de opvolger, FRAMED 2, waarvan je hieronder de trailer kunt bekijken. De gratis game is dus meteen een mooie aanjager voor het volgende spel van de ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2017, 10:53
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.