fonhandle: zet je iPhone op een stokje

De fonhandle is een wat bijzondere iPhone-case: met een speciale stok kun je de iPhone net wat anders vasthouden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

fonhandleDe makers van de fonhandle weten het zeker: zij hebben de nieuwe, hippe manier gevonden waarop je de iPhone moet vasthouden. Het is volgens hun de meest chique, heetste en zowel meest mannelijke als vrouwelijke manier om je iPhone vast te houden. Ligt het aan hun, dan wordt dit de grote trend van 2014. Het idee? Je, uhh… zet je iPhone op een stokje.

De fonhandle moet in de voetsporen treden van een aantal andere producten die de wereld een beetje beter hebben gemaakt met behulp van een stok. Zo werd een lens met een stok een vergrootglas en werd een stok met wat touw een vlindernet. Valide punten, maar: de iPhone is er stiekem toch best afhankelijk van je vingers. En die komen er nou net niet bij als je hem op een stok zet. Je kunt je iPhone misschien geinig tegen je scherm drukken tijdens een telefoongesprek, maar je hebt er geen donder aan zodra je een app bedient of een spelletje speelt. Het idee doet eigenlijk denken aan de selfie-stokken die je af en toe ziet, maar is net wat minder handig voor foto’s.

Toch geïnteresseerd? Voor 13 dollar plus 5 dollar aan verzendkosten haal je de fonhandle in huis via Kickstarter. Daar moet het project wel eerst 22.000 dollar inzamelen. Is een iPhone op een stokje zoveel geld waard? We zullen het zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 21:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, case, fotografie, kickstarter, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.