Flitslocaties melden in Flitsmeister is weer een stukje makkelijker geworden

Meld je graag nieuwe flitslocaties in Flitsmeister? Met de nieuwste update wordt het melden van flitspalen een stuk eenvoudiger. In slechts drie stappen voeg je een nieuwe flitslocatie toe.

Flitser melden in Flitsmeister.
Flitsmeister is al jarenlang dé app die je op zak moet hebben als je veel met de auto reist en nogal eens de neiging hebt om vaak te hard te rijden. Naast waarschuwingen voor flitspalen en files, kun je als gebruiker ook zelf flitslocaties insturen, zodat je zelf een bijdrage kunt leveren aan de database en huidige flitssituatie. Dit systeem of flitspalen te melden is nu verbeterd, zodat het melden van flitslocaties een stuk makkelijker gaat.

Flitsers melden in drie stappen

Een flitser melden in Flitsmeister gaat in slechts drie stappen. In het Dashboard-scherm selecteer je linksboven voor Melden. Vervolgens selecteer je de desbetreffende weg in een lijst die oploopt van de A1 tot de N999. Geef vervolgens aan bij welke hectometerpaal de flitser aanwezig is en kies tot slot de juiste rijrichting. Zo verstuur je nieuwe flitsers in drie simpele stappen, zodat iedereen makkelijk een bijdrage kan leveren aan het compleet maken van de (huidige) flitsdatabase.

Het melden van een flitslocatie in Flitsmeister met een hectometerpaal. Het melden van een flitslocatie in Flitsmeister met de juiste rijrichting.

Verder is in de nieuwste versie het instellingenscherm verbeterd met een iets andere indeling, zodat je alle belangrijke onderdelen makkelijk terugvindt. De makers hebben met deze release ook een vervelende bug opgelost waardoor Flitsmeister zichzelf niet meer automatisch afsloot.

Tot slot heeft Flitsmeister nog een aankondiging gedaan omtrent een ‘nieuw project’ genaamd de Flitsverzekering. Maar met een blik op de kalender kunnen we dit nobele initiatief om gebruikers te beschermen tegen snelheidsboetes onder de 10 km per uur moeilijk serieus nemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2016, 15:43
Categorie Apps
Onderwerpen flitsmeister, flitspalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.