Reacties voor: Facebook neemt bewegingsapp Moves over

Facebook heeft zojuist de maker van activiteitentracker Moves overgenomen. Dit maakte Moves bekend.
Lees het complete artikel → Facebook neemt bewegingsapp Moves over
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Nog meer wat FB van je te weten krijgt dus..

  2. Volgens iTunes is ie gratis?

    (Red.) Net gratis inderdaad, prijs in artikel aangepast.

    Facebook is goed bezig, ik ga er steeds minder op kijken, ben benieuwd hoe ze mijn €32 aan ‘waardering’ gaan terugverdienen…

  3. Nee hè???
    .
    Kan Facebook nou nergens met z’n poten vanaf blijven???
    .
    Moves is de allerbeste app op zijn gebied. Na deze overname vrees ik dat Facebook alleen maar geïnteresseerd is in de Moves gebruikers, om gerichte advertenties te sturen als iemand langs hun adverteerders loopt, fietst etc.
    .
    Het wordt hoog tijd dat we Facebook en Google gaan boycotten!!! Kijk eens hoe YouTube verziekt is na de overname door Google.
    .
    Bah! Bah! Bah!

  4. Origineel geplaatst door glss
    Volgens iTunes is ie gratis?(Red.) Net gratis inderdaad, prijs in artikel aangepast.Facebook is goed bezig, ik ga er steeds minder op kijken, ben benieuwd hoe ze mijn €32 aan ‘waardering’ gaan terugverdienen…

    Facebook het bedrijf, is állang niet meer alleen Facebook.com. Daar zijn ze gelukkig wel zo slim in geweest.

  5. @Michel: helemaal waar, maar Facebook en Google zijn wel hele rijke bedrijven, met verschrikkelijk grote kennis. Whatsapp enzo kan je je indenken dat ze dat gaan misbruiken, maar moves of Oculus Rift zie ik alleen maar als Facebook die voor hen de deuren naar al het onmogelijke openzet.

  6. Voila, heb “Moves” eraf geflikkerd.

  7. Ik wil mijn activiteiten enzo tracken maar ik ben nu gewoon klaar met Moves….so long bye bye Moves. Het is jammer want ik vind het een fantastische app maar ik heb tot diep in mijn aders een hekel aan Facebook. Toch jammer dat ik daarom apps als Instagram, Whatsapp en nu Moves gedag moet zeggen. Ik vertrouw Google en zeker Facebook gewoon niet met al die profielen die ze maken.

    Ik snap dat je gebruikt word als consument en dat ze reclame aan jou gericht willen geven zodat ik meer en meer geef en alle bedrijven groter en groter worden. Ik snap dat er geld verdiend moet worden maar ik wil daarom niet mijn privacy op straat gooien.

    Het klinkt misschien raar maar ik heb op internet nergens mijn officieele gegevens ingevoerd. Overal staan andere data, namen, addressen enz. Word misschien tijd voor internet 2.0

  8. Zometeen kopen ze nog “iCulture” over @_@

    Toch echt het beste platform van de Benelux 🙂

  9. Origineel geplaatst door rolf willems
    @Michel: helemaal waar, maar Facebook en Google zijn wel hele rijke bedrijven, met verschrikkelijk grote kennis. Whatsapp enzo kan je je indenken dat ze dat gaan misbruiken, maar moves of Oculus Rift zie ik alleen maar als Facebook die voor hen de deuren naar al het onmogelijke openzet.

    Daarom wordt het hoog tijd dat we paal en perk gaan stellen door met onze voeten (in dit geval muis en vinger) te gaan stemmen.

    Dus geen Facebook en Google meer gebruiken. Google mail, Now etc verwijderen en ook hun zoekmachine niet meer te gebruiken. Dan gebruiken we http://www.duckduckgo.com of de goeie nederlandse http://www.ixquick.nl

    In ieder geval moet er eens een eind komen aan deze megalomane acties van deze 2! 😉

  10. En weer een app van mn tel gemikt.
    ruimt lekker op zo 😉

  11. @Collina: Like

  12. Is ook een batterij vreter

  13. Hup er meteen maar vanaf. Gebruik het jammergenoeg al een half jaar dagelijks. Bah!

  14. Wat doet het ertoe? Ik vind moves geweldig, en zo lang ik geen rare dingen zie gebeuren met m’n app, zal ik het blijven gebruiken! Ik ben niet zo’n privacy junkie en vind het allemaal niet zo’n ramp.

  15. Moves app, account and data…..all deleted.

  16. Echt stel zielepoten met jullie gezeik elke keer facebook iets over neemt
    Jullie doen net of de database van facebook integraal naar de NSA word gestuurd
    Ik hoop dat al jullie favoriete applicaties door fb worden overgenomen, dan kunnen jullie samen in een grot gaan liggen janken
    Serieus, hebben jullie zo veel schrik dat de NSA, die de meest geavanceerde technologie in haar bezit heeft, gaat nagaan hoeveel stappen een belg of nederlander heeft gedaan die dag?
    Ik vind privacy zelf ook belangrijk maar doe niet allemaal zo paranoia, ze hebben daar wel wat belangrijkers te doen als een “nobody” te bespieden hoor

  17. @Senne Vorsselmans: Bedankt voor de snelle analyse. Ik kan je ‘tig voorbeelden geven waarmee je beroepsmatig kan geconfronteerd worden met de gevolgen van dergelijke tracking.
    profiel 1 levert niets op
    profiel 1bis ook niet
    profiel 1bisbis ook niet
    Maar de combinatie van de drie kan wil informatie geven.

    Misschien even nadenken over het afsluiten van een levensverzekering of autoverzekering voor iemand die aan sky diving doet… en rookt, en houdt van snelle auto’s…. Ik denk toch dat zijn polis stukken hoger zal liggen… en dit heeft niets te maken met NSA (zal mij inderdaad worst wezen wat die mannen daar mee doen).
    Databanken worden gewoon verkocht voor heel veel geld.

    De fichebak van de Stasi was ook niet gevaarlijk, tot je 1 (één) zot hebt die er wel iets mee wil doen. En we moeten nu toch wel onderhand weten dat er om de zoveel jaar zo’n zot te voorschijn komt…
    Dus zielepoten en gezeik… toch een beetje kort door de bocht. Just my 2cts.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.