Exact op Apple TV: dashboard

Exact maakt van Apple TV een financieel dashboard

Exact heeft een Nederlandse app voor de Apple TV 4 uitgebracht, waarmee je je financiële adminstratie en voorraden kunt bekijken. Leuk voor de boardroom of de bedrijfskantine.

Het aanbod van Nederlandse app voor de Apple TV 4 is nog wat karig. Een van de eerste grote Nederlandse partijen komt uit onverwachte hoek: de financiële wereld. Vanaf nu kun je met Exact Online op de Apple TV je financiële dashboard, voorraden en lopende orders bekijken. Zo kun je in de bedrijfskantine (of in de boardroom) met z’n allen kijken hoe de zaken ervoor staan.


Exact op Apple TV: dashboard

Exact op de Apple TV

De app is bedoeld voor ondernemers en hun accountants. Accountants kunnen bijvoorbeeld via de Apple TV klanten inzicht in hun administratie geven. Eugène Pattikawa, productmanager bij Exact Online, legde uit dat ze graag iets nieuws wilden ontwikkelen voor deze compleet nieuwe interactievorm:

We verkennen nu de potentie van dit device voor het zakelijke domein. De app biedt alvast mogelijkheden om op een heel andere manier inzicht in de administratie te (laten) geven. Met het ontwikkelteam hebben we in korte tijd deze eerste versie van de app ontwikkeld en in de komende maanden hopen we het product uit te breiden. Daarvoor zoeken we nu feedback van MKB’ers die beschikken over de Apple TV 4.

Exact op Apple TV: voorraadinformatie

Deze eerste app is dus nog maar het begin. Via het financiële dashboard krijg je inzicht in de administratie en de openstaande posten. De artikelcatalogus laat in tekst en beeld productinformatie zien, waarbij je meteen kunt doorklikken naar informatie over order- en voorraadbeheer. Je kan als ondernemer meteen een presentatie geven, terwijl je daar voorheen AirPlay voor moest gebruiken. De komende tijd gaat Exact de mogelijkheden nog verder uitbreiden. Eerder dit jaar maakten ze ook een zakelijke app voor de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2015, 12:23
Categorie Apps
Onderwerpen boekhouden, financieel
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.