Underpressure_ benut 3D Touch op een originele manier

Underpressure_ is een simpel gratis puzzelspelletje dat op een originele manier gebruik maakt van de 3D Touch-functie van de iPhone 6s. Underpressure_ speel je samen.

Underpressure

De 3D Touch-functie van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is tot nu toe vooral door apps gebruikt om snelle acties en Peek en Pop toe te voegen, maar games laten het drukgevoelige scherm vaak nog links liggen. Underpressure_ doorbreekt die trend en zou zonder een 3D Touch-display niet eens speelbaar zijn.


underpressure_ zal met het minimalistische uiterlijk geen schoonheidsprijs winnen, maar is daardoor wel erg gemakkelijk om te begrijpen. Je speelt dit spelletje met twee mensen, en probeert jouw kant van het scherm de juiste kleur te geven. Je verandert de kleur door verschillende niveaus van druk op het display uit te oefenen.

Bekijk ook

3D Touch op de iPhone: zo werkt het indrukken van het scherm

Met 3D Touch op bepaalde iPhones krijg je meer functies door extra hard op het scherm te drukken. In deze uitleg lees je hoe 3D Touch werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

Twee verschillende spelmodi in Underpressure_

In Underpressure_ heb je de keuze uit twee verschillende modi. In Competitive neem je het tegen iemand anders op en probeer je zo snel mogelijk de kleur te vinden die in het midden van het scherm verschijnt. Zodra je de juiste kleur gevonden hebt moet je deze kleur drie seconden vasthouden om een ronde te winnen.

Underpressure

Collaborative focust zich op samenwerken en moedigt je aan om een samen met iemand anders een zo hoog mogelijke score te halen door tegelijk de juiste kleur te vinden. Er is geen éénspelermodus aanwezig, al komen er via updates wel extra levels en moeilijkheidsgraden aan.

Speel en download Underpressure_ gratis

Underpressure_ is gratis te downloaden en werkt (uiteraard) alleen op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Laten we hopen dat Underpressure_ een voorbeeld vormt voor meer ontwikkelaars, zodat we binnenkort met meer originele iOS-games aan de slag kunnen die de mogelijkheden van 3D Touch benutten.

In onze lijst met beste 3D Touch-apps bespraken we AG Drive, een game die met indrukwekkende graphics het drukgevoelige scherm gebruikt om de snelheid van je vliegtuig aan te passen.

Bekijk ook

Beste apps voor 3D Touch: zo haal je meer uit 3D Touch op je iPhone

Wat zijn de beste apps voor 3D Touch, beschikbaar vanaf de iPhone 6s? Wij maakten een selectie van de beste apps van externe ontwikkelaars, die al voor de snelle acties van 3D Touch zijn aangepast.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 november 2015 om 11:25
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.