Eerste iPad 2 mockup gesignaleerd op CES 2011

Engadget heeft op de CES een mockup van de iPad 2 gevonden, in een case van Dexim. Gaat de iPad er zo uitzien?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dexim-ipad-caseEr circuleren al een tijdje geruchten over de iPad 2. Er zijn cases die het design van de nieuwe iPad moeten verraden, maar nog niemand heeft het apparaat zelf gezien. Op de CES kwam Engadget een mockup tegen van de iPad 2, zodat we ons wat beter kunnen voorstellen hoe het ding er op basis van alle geruchten, uit zou moeten zien. De mockup is platter dan de eerste generatie iPad, heeft twee camera’s (voor/achter) en een grotere speaker. Verder valt op dat de homeknop dichter langs de onderrand zit. Of het uiteindelijk om het definitieve design gaat is een kwestie van afwachten.

De mockup was te zien bij accessoirefabrikant Dexim. Zij lieten een hoesje met Bluetooth-toetsenbord zien, waarmee je een laptop-achtige opstelling krijgt. Engadget kwam erachter dat het om een case voor de iPad 2 ging, toen ze vroegen om het eens met de eigen iPad te proberen.

ipad 2 mockup

Blijkbaar hebben de Chinese fabrikanten zich al een beeld gevormd hoe de iPad 2 eruit gaat zien – hetzij op basis van geruchten en gelekte foto’s (en dan is het niet veel waard), of op basis van connecties binnen de industrie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2011, 20:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, mockup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.