Crayola ColorStudio HD: iPad viltstift en app voor kinderen

Griffin Technology en Crayola komen met een iPad-stift en app voor kinderen onder de noemer ColorStudio HD.

Crayola ColorStudio HDOp de CES-beurs in Las Vegas worden de aankomende dagen veel bijzondere iPad-accessoires gepresenteerd. In de categorie ‘bediening’ vind je, naast de eerder beschreven Fling, ook Crayola ColorStudio HD. Dit is een combinatie van een speciale app en een digitale stift (iMarker) van Griffin Technology, waarmee kinderen kunnen kleuren op de iPad.

De iMarker is eigenlijk een gepimpte stylus, die in de hand ligt als een echte stift en binnen Crayola ColorStudio HD kan worden gebruikt als stift, krijtje, pen en spuitbus. Je kunt de app niet alleen bedienen met de iMarker, maar ook met je vingers.

iMarkerDe applicatie zelf is een digitaal tekenboek, dat is voorzien van animaties en geluiden. Er zitten daarnaast 50 interactieve spelletjes in. De makers beloven om de content in de toekomst regelmatig uit te breiden. De tekeningen die kinderen maken kunnen worden uitgeprint of gedeeld via e-mail en Facebook. De combinatie van de iMaker en de Crayola ColorStudio HD gaat 30 dollar kosten en komt in het voorjaar op de markt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2011, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen Crayola, griffin, kleurboek, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.