Eerste geruchten over vierde generatie iPod touch

Het Britse warenhuis John Lewis heeft aangekondigd dat de nieuwe iPod touch veel functies krijgt van de iPhone 4.

iPod touch 2De Britse winkelier John Lewis verwacht dat de volgende generatie iPod touch zal beschikken over veel functies die we nu in de iPhone 4 zien. Op basis van informatie die ze van toeleveranciers hebben gekregen gaat de iPod touch beschikken over een 5 megapixel camera met flitser, waarmee je ook HD-video’s kunt maken. Er zit ook een accelerometer/gyroscoop in en de mogelijkheid om te bellen via Wi-Fi. De geplande lanceerdatum zal niemand verbazen: rond september.

De Britse winkelier zei dit op een bijeenkomst waarin het productaanbod voor de feestdagen alvast uiteen werden gezet. Ze denken dat de iPod touch meer op jongeren en kinderen wordt gericht, met sociale netwerkfuncties, de mogelijkheid om gratis te bellen dankzij FaceTime en betere games dankzij de gyroscoop.

Mocht je nog nooit van John Lewis hebben gehoord: het is een van de grootste warenhuisketens in Engeland. Apple heeft nog niets officieel aangekondigd, maar dat ze in augustus/september weer een nieuwe iPod-lijn gaan lanceren is niet zo moeilijk te raden. Na de zomer komen elk jaar de nieuwe iPods uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2010, 14:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.