DJ-applicatie Touch DJ afgeprijsd met 25%

Touch DJ is voor het eerst afgeprijsd, met 25%. De prijs is nog steeds hoog, maar deze dj-applicatie stelt daar wel behoorlijk wat tegenover, zoals 25 meegeleverde dance-tracks en de mogelijkheid om je mp3-bestanden te importeren.

touch-djEr zijn ook vandaag weer heel wat applicaties afgeprijsd, zoals Doom Classic en Doom Resurrection, 2XL ATV OffRoad, Wolfenstein RPG en Wolfenstein 3D. Maar laten we het na al die spelletjes eens over iets anders gaan hebben: de applicatie Touch DJ. Deze applicatie werd aanvankelijk afgekeurd door Apple, waardoor bij makers van dj-applicaties de indruk ontstond dat Apple de muziekapplicaties moedwillig tegenhield. Dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn: Touch DJ van Amidio, Sonorasaurus van Pajamahouse Studios en DJ Player van Musicsoft Arts werden alledrie goedgekeurd, weliswaar met een vertraging van een paar weken. De vrij prijzige applicatie is nu voor het eerst afgeprijsd: met 25%.

Dat betekent dat je niet €15,99 maar €11,99 moet afrekenen als je naar de App Store-kassa gaat. De applicatie stelt daar wel behoorlijk wat tegenover: heel veel opties, 25 meegeleverde dance-tracks, een interne sampler met 3 sample-slots en de mogelijkheid om je eigen wav-samples te uploaden. Je kunt ook je eigen mp3-nummers importeren in de applicatie. Verder heeft ontwikkelaar Amidio een trucje bedacht waardoor je geen extra headphones nodig hebt om de tracks vooraf te beluisteren. Ze gebruiken daarvoor de term ‘visual mixing’.

Downloaden: Touch DJ (€11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2009, 21:30
Categorie Apps
Onderwerpen dj, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.