Eerste versie Nintendo 64 emulator n64iphone beschikbaar (jailbreak)

Een eerste versie van de Nintendo 64 emulator n64iphone is inmiddels beschikbaar in de Cydia Store. De huidige versie 0.6.1 is redelijk compleet met uitzondering van ondersteuning van save states en de landscape-modus. De emulator kan momenteel zowel bestuurd worden met behulp van het touchscreen en de accelerometer als met behulp van een Nintendo Wii controller via Bluetooth.

Een eerste versie van de Nintendo 64 emulator n64iphone waarvan we eerder al een Youtube-video plaatsten, is inmiddels beschikbaar in de Cydia Store. De huidige versie 0.6.1 is redelijk compleet met uitzondering van ondersteuning van save states en de landscape-modus. De emulator kan momenteel zowel bestuurd worden met behulp van het touchscreen en de accelerometer als met behulp van een Nintendo Wii controller via Bluetooth.

De emulator is in de huidige vorm nog niet geschikt voor alle games, zo bleek de klassier GoldenEye in zijn geheel niet speelbaar. Om de prestaties van de emulator te verbeteren, kan gebruik worden gemaakt van frame skipping en kan het geluid worden uitgeschakeld. N64iphone ondersteunt .n64 en .z64 ROMS en de archieftypes .zip en .7z. Je kunt de spellen die je al legaal in je bezit hebt vanuit de applicatie zelf downloaden. Doordat OpenGL ES 2.0 gebruikt wordt is n64iphone alleen geschikt voor de iPhone 3GS en de 3e generatie iPod Touch.

N64iphone is voorlopig voor $2,50 te downloaden in de repository van ZodTTD

Met dank aan @JWVD voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2009, 2:47
Categorie Jailbreak
Onderwerpen emulator, jailbreak, nintendo, zodttd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.