Reacties voor: De 7 brandende vragen van Ruud

Vaste iPhoneclub-bezoeker Ruud stuurde ons een lijstje met vragen, die hij graag beantwoord zou zien. OK, doen we!
Lees het complete artikel → De 7 brandende vragen van Ruud
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. kijk dat zijn nou de dingen die we echt willen weten

  2. 🙂 Leuk om te lezen en een beetje het “gezicht” achter de iphoneclub te zien.
    Ietwat nader onderzoek bracht mij o.a. ook nog hier http://www.textopus.nl/

  3. leuke fanatiekelingen zijn jullie, blijft er nog een sociaal leven over?
    Ik lees bijna dagelijks de site en waardeer jullie Inspanning enorm.

  4. Inderdaad, leuk om te lezen allemaal!
    Bedankt:)

  5. betekend dat dat er geen iPhoneclub-podcast meer komt?

    zou ik erg jammer vinden. meer mensen met mij denk ik

  6. Ik ken JP en Gonny een beetje kan ik wel zeggen. Het zijn 2 vakidioten met hart voor de zaak (lees: iPhoneclub.nl). Het ritme van JP is iets waar ik me over blijf verbazen maar ja, dat hoort bij een “internetbedrijf”. 🙂

  7. Offtopic:
    Hoe bevalt de EEE 900?
    Ik ben van plan om een UMPC te kopen maar ik weet nog niet of het een 900/901/MSI Wind wordt, het gaat me alleen om surfen en typen, zo nu en dan eens een keygen draaien :p

  8. @Maurits: De Eee 900 bevalt super, maar omdat ik de UK-versie (via Clove.co.uk) heb besteld zit ik wel opgescheept met een mindere batterij (4400 ipv 5800 mAh). Er schijnt komende week een batterij-omruilprogramma aangekondigd te worden voor de UK-versie. Afgezien van de matige batterijduur van ca. 2 uur, die dus hopelijk binnenkort is opgelost, vind ik het een superhandig dingetje. Niet om lange verhalen te typen maar wel om even snel wat te internetten.
    Ik heb de Linux-versie besteld omdat die een grotere SSD heeft (20GB in plaats van 12GB op de Windows-versie). Linux bevalt eigenlijk goed, ook al had ik er geen ervaring mee. Er zit Firefox en OpenOffice e.d. op, dat werkt allemaal zoals je ook op Windows gewend bent.
    Als je nu wilt kopen, zou ik nog even wachten: ASUS is net gestopt met de productie van de 900, dus je kunt beter de 901 kopen. De Wind vind ik ook een mooi ding: sneller en met betere processor dan de huidige Eee (die Wind draait op Atom, ga ik vanuit). Het is wel een minder hype-product dan de Eee; meer iets voor de ‘verstandige’ koper dan de emotionele hypegevoelige koper zoals ik.
    Wat wel een aandachtspunt bij die Eee-laptopjes en hun klonen is, is dat het razendsnel gaat met nieuwe modellen, nog sneller dan de telefoniemarkt. Wat de ene week nog nieuw is, is de week erop alweer vervangen door iets beters.

  9. Leuk artikel. Brengt het ineens heel “dicht bij huis”.

  10. er viel me alleen iets op ligt daar nou op het buro naast die mac een windows media center remote van windows xp 😛

  11. Ik lees dit bericht eigenlijk nog maar net!
    Ook ik ben een regelmatige bezoeker van de iphoneclub en wil hierbij toch even mijn grote bewondering uitspreken voor jullie enorme inzet!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.