Maak je iPhone minder glibberig met eGrips en Brando’s Super Grips

iPhone te glibberig? Met eGrips en de iPhone Super Grip van Brando kun je voorkomen dat de iPhone van gladde oppervlakken zoals het dashboard glijdt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Brando Mobile GripiPhone te glibberig? Twee nieuwe antislip-producten zorgen ervoor dat je iPhone niet meer van gladde oppervlakken zoals wastafels, de armleuning van de bank en van het dashboard van je auto glijdt. Brando brengt de Super Grip op de markt en eGrips levert soortgelijke stickers met de naam eGrips. Het gaat hierbij om een zelfklevende laag die je op de achterkant van de iPhone plakt. Echt mooi ziet het er niet uit, maar zoals je ziet kun je de iPhone onder een hoek van meer dan 45 graden op een stuk glas neerleggen.

In beide gevallen heb je keuze uit twee kleuren: transparant en zwart. Bij de iPhone is zwart toch wel de aangewezen kleur, zeker als je van plan bent om de diverse losse stukjes rondom de hoekpunten te gaan opplakken. De modellen van eGrips zijn voor $12,95 verkrijgbaar via de website; bij Brando zijn de stickers net iets goedkoper: $10,50. Hou er wel rekening mee dat het lastiger wordt om de iPhone uit je zak te halen: hij blijft nogal plakken.

Meer info: eGrips en Brando Super Grip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2008, 18:38
Categorie Accessoires
Onderwerp brando

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.