Crescendo-vibrator werkt samen met een app.

Crescendo-vibrator is het ultieme hoogtepunt onder de slimme apparaten

Ultiem genot op iCulture vandaag: de slimme vibrator Crescendo werkt samen met een iPhone-app, zodat je partner deze op afstand kan bedienen. Als dat geen hoogtepunt is, dan weten wij het ook niet meer.

Crescendo-vibrator werkt samen met een app.
Slimme Nespresso-apparaten, slimme koortsthermometers en andere slimme apparaten. Als je dacht dat we alles wel hadden gehad, dan moet dit nieuwe accessoire jou pas echt een fantastisch hoogtepunt bezorgen. De Crescendo van MysteryVibe is het genotsmiddel dat je moet hebben als je alles uit je iPhone wil halen. Deze flexibele vibrator werkt namelijk met een app, zodat je partner (of jijzelf) de vibrator op afstand kan bedienen. Een gat in de markt?

Crescendo-vibrator is niet voor de poes… of toch wel

Crescendo-app voor de speciale vibrator.Vibrators die je op afstand met een afstandsbediening kunt bedienen zijn niet nieuw, maar deze nieuwe Crescendo-vibrator maakt het wel heel bont. De vibrator is helemaal om te buigen in allerlei vormen en maten, zodat hij voor ieder lichaamsdeel het ultieme plezier kan bezorgen. De trillingen maken weinig geluid, zodat je met dit wondermiddel in de slaapkamer je buren niet tot last hoeft te zijn. De Crescendo is uitgerust met maar liefst zes motoren en heeft een functie waar veel iPhone-bezitters nog van dromen: draadloos opladen!

Maar het mooie van deze vibrator zit hem in de app. Dankzij deze app kun je de vibrator eenvoudig op afstand bedienen. Met de app kun je persoonlijke vibratiepatronen instellen en op afstand activeren, zodat jouw partner of jijzelf op een spannende manier tot een hoogtepunt kan komen. Als je nou benieuwd bent hoe zo’n sterk staaltje vakmanschap gecreëerd wordt, dan vind je hieronder een uitgebreide video.

De Crescendo van MysteryVibe is niet het eerste genotsaccessoire dat te bedienen is met je iPhone. OhMiBod heeft ook een app waarmee je je geliefde op subtiele wijze kunt verwennen met je smartphone. Geïnteresseerden voor de Crescendo-vibrator kunnen hem alvast voorbestellen via de website van MysteryVibe. Wel is deze vibrator vrij prijzig, want voor niet minder dan $159 is deze helemaal voor jou.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2016, 19:15
Categorie Accessoires
Onderwerp erotiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.