Fleshlight LaunchPad: iPad-hoes voor je euh… andere stylus

De Fleshlight LaunchPad is een wel heel bijzondere iPad-hoes. Uitstekend om natuurfilms net even wat prikkelender te maken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Fleshlight LaunchPad kussentjeWe hebben iPad-covers in alle soorten en maten gezien. Voor extreme bescherming, voor een klassieke uitstraling of met een ingebouwd toetsenbord. Maar dit, nee, dit zagen we nog niet eerder voorbij komen. De Fleshlight LaunchPad is een iPad-hoes die videochats net even wat gevoeliger kunnen maken. Of hoe zeggen we het duidelijker? Een iPad-cover die je euh… wandelstok net even wat betrokkener kan krijgen bij zekere natuurfilms op de iPad.

Fleshlight LaunchPad iPad hoes gripDe LaunchPad is een hoes waar je de iPad in klikt, met een stevige rug waar je een Fleshlight (NSFW, link op eigen risico) in kan bevestigen. Die wordt vastgehouden in een inkeping aan de achterkant, met behulp van een klittenband dat je over de achterkant heen legt. Omdat de Fleshlight en de iPad dan aan elkaar zitten, kan je met jezelfde hand (of twee) zowel liggend als zittend het scherm van je iPad bekijken en je… andere stylus warmhouden. Formidabel.

De Fleshlight LaunchPad kost ter introductie 24,95 euro op de website van Fleshlight, en wordt geleverd zonder Fleshlight zelf. Het is puur de plastic rug die de iPad aan de kunstmatige vleesvervanger verbindt. Na de nog onbekende introductieperiode moet het prikkelende gadget 29,95 euro kosten.

Voor eventuele nekklachten sturen we je graag door naar de contactpagina van Fleshlight.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 22:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, erotiek, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.