Playboy Magazine verschenen op iPad, maar niet via App Store

Vanaf vandaag kan je een abonnement op de Playboy nemen op de iPad maar dat loopt niet via Apple's eigen App Store. Je kan het prijzige magazine lezen binnen de browser met HTML5.

iPlayboy online abonnementApple vermijdt seksuele applicaties op haar iOS-apparaten. ‘De heetste naaktscenes, naakte babes en dagelijks nieuwe modellen’ paste dus misschien niet helemaal in het plaatje dat Apple voor ogen heeft. Dat is namelijk de beschrijving van Playboy Magazine voor de iPad, dat sinds vandaag te downloaden is. Je vindt het blaadje dan ook niet in de App Store, maar je kunt je erop abonneren via een HTML5-webapplicatie. Vanaf 8,99 euro per maand kun je dan onbeperkt door het archief van het tijdschrift spitten.

Het tijdschrift is te lezen via i.Playboy.com. Aldaar moet je wel eerst een abonnement voor het magazine afsluiten en dat is niet bepaald zonder kosten. Je kan kiezen uit drie dagen toegang voor 4,95 euro, een maand toegang tot alle Playboy Magazines kost 22,95 euro en voor drie maanden leg je 48,95 euro neer. Bij de maandprijs van 8,99 euro kom je terecht als je een jaarabonnement afsluit. Je bent dan in totaal 107,95 euro kwijt. Betalen doe je met een creditcard.

iPlayboy online abonnement kontje

Verder is Playboy Magazine een echt iPad-blad. Je bladert door met je vinger links of rechts op de beeldvullende pagina’s te zwiepen, je kan foto’s inzoomen en als je op het midden tikt, krijg je andere bladermogelijkheden voorgeschoteld. In de demonstratievideo op i.Playboy.com ziet het bladeren en het inladen van de pagina’s er aangenaam vlot uit.

Het archief van Playboy begint in 1953 en zelfs het allereerste nummer is erop na te slaan in de webapplicatie. Je hebt oneindig toegang tot alle nummers en dat verklaart de hoge prijs per maand ten opzichte van de papieren editie.

Link: Playboy Magazine op de iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 16:23
Categorie Kiosk
Onderwerpen html5, magazine, playboy, tijdschriften, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.