iphone-7-edge

Concept: dit gebeurt er als Apple Samsung nadoet

iPhone 6 + Galaxy S6 Edge = dit iPhone 7 concept.

iphone-7-edge
Hoe handig zou een display zijn dat doorloopt in de zijkanten van een iPhone? Een conceptvideo geeft je een aardig idee van een iPhone in de stijl van de Samsung Galaxy S6 Edge.

Ontwerper Hasan Kaymak zette onderstaande video in elkaar, waarin je kunt zien hoe sterk het design afgeleid is van de Galaxy S6 Edge. Kleine kans dat Apple deze kant ooit op zal gaan, maar net zoals bij andere conceptvideo’s blijft het leuk om je dit soort modellen in te beelden.

Notificaties aan de zijkanten

Met een dergelijk scherm is er bijvoorbeeld een nieuwe plaats om notificaties weer te geven, die langs de zijkant voorbij kunnen scrollen. Ook ziet zo’n scherm zonder randen aan de zijkant er helemaal niet slecht uit. Verder is de iPhone 7 voorzien van een aluminium behuizing en is hij precies zes millimeter dik.

Tip: Zet wel even de muziek van de video uit als je het idee wilt krijgen dat je naar een echte onthullingsvideo van Apple zit te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2015, 13:02
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.