iPhone-6S-geruchten

‘Apple onthult iPhone 6s en 6s Plus al in augustus’

Als we Ming-chi Kuo mogen geloven, zal Apple voor het eerst in de geschiedenis een nieuwe iPhone al in augustus onthullen, zodat hij ook eerder in winkels ligt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6s-kleuren
Ming-Chi Kuo, de bekende analist van KGI Securities, beweert dat Apple de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus al in augustus zal onthullen. Dit zou de eerste keer zijn dat Apple een nieuwe iPhone in augustus presenteert.

Volgens Ming-chi Kuo (zo schrijft The China Post) worden de iPhone 6s en 6s Plus in augustus getoond, waarna ze in de loop van september al in de winkels liggen.

Opvallend, aangezien Apple al drie jaar op rij een nieuwe iPhone in september onthult. Waarschijnlijk zal Nederland daarbij weer bij de tweede groep landen horen, waarin de nieuwe iPhones te koop zullen aangeboden.

Force Touch en 2GB RAM

Eerder voorspelde KGI Securities dat de toevoeging van Force Touch in het display van de iPhone 6s en 6s Plus een van de belangrijkste nieuwe functies wordt. Een beperkte oplage zal worden voorzien van saffierglas. Ook moet er voor het eerst een roségouden kleur verschijnen en bevatten de toestellen 2GB aan RAM. Over de camera wordt gezegd dat deze een resolutie van 12 megapixels heeft.

Lees hier meer over de verwachtingen van KGI Securities over de iPhone 6S en 6S Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2015, 17:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6s
Device iPhone 6s Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.