Force-Touch-iPhone-Concept

Conceptvideo toont hoe Force Touch op een iPhone kan werken

Of we ook echt met Force Touch aan de slag kunnen op de iPhone 6s blijft nog even de vraag, maar dat weerhield Maximilian Kiener er niet van om een conceptvideo te maken waarin we zien hoe dit eruit kan zien.

Force-Touch-iPhone-Concept

Een conceptvideo laat zien hoe Force Touch kan werken op de iPhone 6s. Het is nog niet zeker dat Apple deze drukgevoelige techniek aan de nieuwe iPhone toevoegt, maar deze video geeft in ieder geval een goed argument om het wel te doen.

We hebben al kennis gemaakt met Force Touch op de Apple Watch en nieuwe MacBooks, maar ook op een iPhone kan de nieuwe techniek op praktische manieren gebruikt worden.

Maximilian Kiener maakte onderstaande conceptvideo, waarin we het drukgevoelige scherm van pas zien komen in het controlepaneel. Door stevig op het Bluetooth-icoontje te tikken open je direct de Bluetooth-instellingen.

Hoe waarschijnlijk is Force Touch op de 6s?

Of de iPhone 6s ook echt met Force Touch uitgerust wordt, is nog even afwachten. Aan de geruchtenstroom hoeft het in ieder geval niet te liggen. Zo stelde Bloomberg eind juni dat de vroege productie van de Force Touch iPhone 6s al gestart is, en eind juli hoorden we dat de productie van Force Touch-sensoren voor de iPhone 6s werd verhoogd.

Daarnaast zou ook iOS 9 (het besturingssysteem dat waarschijnlijk samen met de 6s verschijnt) hints bevatten naar Force Touch-ondersteuning.

Lees ook: Force Touch: zo werkt het op Apple Watch en MacBook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2015, 13:06
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen concept, force touch, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.