Reacties voor: ColorWare geeft ook de iPhone 3GS een andere kleur

Colorware heeft aangekondigd dat ze na de iPhone 3G ook de iPhone 3G van een andere kleur kunnen voorzien. De prijs voor zo'n kleurbad is vanaf $150.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zou mijn iPhone nooit op deze manier laten bewerken, eigenlijk uberhaupt niet. Maar al helemaal niet verven. En al absoluut niet mijn iPhone op sturen naar de VS, en dan maar hopen dat ie ook weer terug komt. Op halen, kost nog meer immers..

  2. Ik zou het ook niet doen, de iPhone is mooi zo als ie is, simpel is toch het mooist. Op die vrolijke kleurtjes raak je snel uitgekeken.

  3. Leuk….maar toch echt te veel centjes neerleggen voor zo’n kleurtje

  4. Colourware is een autoriteit op dit gebied . “ververven” is dan ook eigenlijk niet een waardige benaming.

  5. Als ze ook matzwart aanbieden zou dat op zich wel leuk zijn.

  6. Haa wordt wel een heel duur geintje dit allemaal bij elkaar!

  7. Ik denk overigens dat een heleboel mensen een cover om de Iphone hebben (ik in ieder geval wel) dus dan zie je dat achterkant al helemaal niet.

  8. @ Rob.

    Je kunt er wel een cover overheen doen, maar wat zie je dan nog van het design :S Ik heb er geen cover overheen gedaan en het resultaat is dat de achterkant gescheurd is.. maar dat laat ik wel maken.. Is niet erg! Ik vind een cover over het algemeen lelijk, er zijn uiteraard wel mooie..

  9. Ik heb ook geen cover om me iFohn, alleen wat krassen op het scherm en de achterkant, maar het is een telefoon: Een gebruiksvoorwerp. Dus ik heb daar wel vrede mee, een ander kleurtje echter lijkt me dus wel heel tof.

    Zouden ze ook complete designs aanbieden? Dus niet 1 solide kleur, maar een combinatie van verschillende kleuren?

  10. Je moet het zo ver toch niet zoeken 🙂 Je vind waarschijnlijk wel een kunstenaar ofzo die het voor je doet voor een veel lagere prijs en zonder je toestel naar de VS te sturen.

  11. vin t er eigenlijk wel erg cool uitzien 😀
    misschien niet heel de achterkant, maar vooral de rand vind ik erg cool om een andere kleur te geven.

  12. Mijn bijna 1 jaar oude, maagdelijke, nooit in een hoesje gezeten 3G zou wel een bruine achterkant, oranje rand en oranje Apple logo mogen krijgen. Als ze een filiaal in Europa openen heb ik de centen er wel voor over. Tank ik gewoon een dag niet.

  13. Sja dat verhaal met die covers heb ik nooit begrepen. Ik bedoel koop je een verschrikkelijk mooie telefoon; maak je er een lelijk/ lompe klomp (‘brick’) van. Opdat de volgende eigenaar er blij mee is?

    Ik schrijf een telefoon in 12 maanden af of sneller. Tot mijn verbazing heb ik de 3G nu al bijna een jaar en geen noemenswaardige uiterlijke gebreken.

    Natuurlijk wel een screenprotector.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.