‘Codenamen nieuwe iPods bekend, iPhone 5 en iPod touch krijgen wellicht panoramamodus’

9to5Mac beweert de codenamen voor de nieuwe iPod touch, iPod nano en iPod shuffle te hebben bemachtigd. Daarnaast suggereert hacker chronic dat de iPhone 5 en nieuwe iPod touch wellicht panoramafoto's kunnen maken.

iPod touch concept 2De nieuwe iPod touch staat bij Apple intern bekend als ‘N78’. De nieuwe iPod nano draagt op zijn beurt de naam N31, terwijl de nieuwe iPod shuffle N12B wordt genoemd. Dit beweert 9to5Mac, iets dat deels wordt beaamd door ontwikkelaar @chronic. Daarnaast wekt chronic op Twitter de indruk dat je met de iPhone 5 en nieuwe iPod touch ook panorama-foto’s kunt maken. Deze functie dook in een eerdere versie van iOS al op, maar is nog nooit in gebruik genomen.

Chronic is een befaamde hacker, die inmiddels heeft meegewerkt aan verschillende jailbreaks. Volgens chronic krijgt de nieuwe iPod touch ook een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Dit zou er op wijzen dat hij een 4-inch display krijgt. Deze resolutie kwam eerder namelijk al voorbij in iPhone 5-geruchten.

De processor van de nieuwe iPod touch staat volgens chronic bekend als de S5L8942X. Dit zou een andere processor zijn dan in de iPhone 5, die de S5L8950X zou krijgen.

Dit is de tweede keer in korte tijd dat we geruchten over een iPod touch horen. Afgelopen week stelde 9to5mac nog dat we tijdens Apple’s evenement op 12 september naast de iPhone 5 ook verschillende nieuwe iPods kunnen verwachten. Of dit echt het geval is zullen we woensdag na 19:00 pas weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 17:42
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipod nano, ipod shuffle, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.