Concept: iPod touch met 4-inch scherm

Ontwerker Guilherme Schasiepen heeft nu alvast een paar conceptafbeeldingen gemaakt van een mogelijke toekomstige iPod touch. Geruchten wijzen op een mogelijke iPod touch-onthulling tijdens Apple's evenement op 12 september.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPod touch concept 3Op woensdag 12 september organiseert Apple een speciaal evenement, waarbij naar alle waarschijnlijk de iPhone 5 onthuld zal worden. Er bestaat een kans dat het niet bij de iPhone zal blijven: afgelopen week speelden er nog geruchten over nieuwe modellen van de iPod touch, iPod nano en iPod shuffle, die ook tijdens het evenement uit de doeken gedaan zouden worden. Ontwerper Guilherme Schasiepen heeft nu alvast een aantal conceptafbeeldingen gemaakt, waarin te zien is hoe een nieuwe iPod touch er uit kan zien.

Schasiepen baseert zich grotendeels op de iPhone 5-geruchten die op het moment de ronde doen. Zijn concept voor de nieuwe iPod touch heeft een 4-inch scherm, een kleinere dockconnector en twee vernieuwde speakers aan de onderkant. De iPod touch lijkt wat dunner dan de gelekte iPhone 5-onderdelen. De conceptafbeelding heeft geen tweekleurige achterkant, zoals de iPhone 5 naar verluidt wel heeft. Ook zou de geluidspoort niet langer aan de onderkant van de iPod touch zitten. Uit gelekte iPhone 5-onderdelen bleek dat de geluidspoort hierbij juist naar de onderkant is verhuisd.

Het is nog de vraag of de vernieuwde iPod touch er daadwerkelijk zo uit zal gaan zien. Er zijn nog niet ontzettend veel geruchten over de vernieuwde iPod, laat staan gelekte onderdelen die een idee geven van het uiteindelijke ontwerp. Schasiepen is ook niet actief voor Apple, wat betekent dat hij zich waarschijnlijk op zijn eigen ideeën baseert.

Meer conceptafbeeldingen vind je op 9to5Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.