Reacties voor: In dit Amsterdamse hotel werkt alles met een app

CityHub is een nieuw hotel in Amsterdam Oud-West, waarbij alles met NFC en een app te bedienen is. Kom in contact met medegasten, betaal drankjes en vind je hotel terug met een app op je iPhone.
Lees het complete artikel → In dit Amsterdamse hotel werkt alles met een app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Leuk concept. Zijn de cabines alleen voorzien van bedden of hebben ze ook sanitair?

    Edit: zie het al op hun site. Sanitair is gemeenschappelijk.

  2. Als hollander vraag je jezelf af wat kost dat ik weet ze hebben een site en een app maar als ik hier een artikel over zou maken zou ik toch een indicatie geven over de verwachte kosten

    • @Icandy: Bij hotels ligt het eraan wanneer je boekt. Tijdens kerst is het €89, op oudjaarsavond €149, op andere momenten €59. Misschien gooien ze de prijzen wel enorm omhoog als het blijkt dat het enorm aanslaat.

  3. @Gonny van der Zwaag: ik heb 84 euro betaald voor een weekendovernachting in november. Ben erg benieuwd. App al geïnstalleerd vorige week toen ik boeking maakte.

  4. Lijkt net een cel blok van de toekomst(zoals in die toekomst films)

  5. Vond het een interessant concept. Echter in Nederland blijkbaar niet aan te bieden voor de prijs die het verdiend? Weet niet wat de gedachte hierachter is? Meer geld vragen voor de hype?
    Veel te duur voor zo’n simpele slaapplek, voor vrijwel dezelfde prijs heb je een normale hotelkamer met sanitair.
    Geen lange levensduur met deze prijzen.

  6. Superleuk idee, lekker modern. Maar via AirBNB slaap ik voor dezelfde prijs in een heel appartement. Doe ik dan toch liever….

  7. De locatie is direct naast ‘De Hallen’ in Oud-West. Dat maakt het hele concept’ super-hip en gezien de cultuur zijn dit hele ‘normale’ prijzen.
    Ik kies dan toch liever voor een CitizenM waar je je eigen sanitair hebt incl oneindig films en muziek. Zij hebben ook een app ;)!

  8. Een leuk idee.
    Maar zoals bekend helemaal nieuw is het natuurlijk niet.
    In japan is dit al jaren er in de vorm van Capsule hotels
    Er is alleen een app aan toegevoegd (en het instappen is makkelijker 🙂
    Maar leuk ik wens ze veel succes.

  9. Inchecken met een ipad en dan niet de deur kunnen openen omdat Apple nfc niet vrijgeeft. Handig zeg.
    Daarnaast is er meer comfort voor minder geld.

  10. Misschien ligt het aan de foto maar ik krijg het er mega benauwd van die kleine ruimte. Maar ik heb claustrofobie dus waarschijnlijk hebben ‘normale’ mensen hier geen last van ;-)Idee is leuk

  11. Fijn als je onderbuurman muziek luistert of een film aan het kijken is, geluid komt ongehinderd door de ventilatieroosters. Ik wil er niet aan denken dat er een verliefd stelletje boven je ligt, met alle geluiden van dien :/

  12. @Suus: Dan heb je die Japanse honingraat-hotels nog niet gezien 😉

  13. Ik weet niet hoe het in de net nieuwe W Amsterdam is, maar in W London en een aantal anderen W’s kan je al een half jaar inchecken met de app en je iPhone en Watch als sleutel gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.