Reacties voor: Chinese handelaar biedt achterklep derde generatie iPhone aan

Luna Commerce, een Chinese handelaar in iPhone-onderdelen, heeft een achterklepje voor de derde generatie iPhone te koop. Het gaat om een matzwarte uitvoering.

Reacties: 36 reacties

  1. Hmmm, die van gister was mooier 😀

  2. Waarom doet hij er niet gelijk één van een 32gb weten we dat ook zeker .

  3. Ik zie naast de uitsparing van de muteknop niet een uitsparing voor de volumebutton… Iemand anders die dat opvalt?? Te zien op beide foto’s..

  4. ik zie deze uitsparing wel. op de eerste foto zie je het echt een heel klein beetje maar op de tweede foto wel duidelijker. het gat/ spleetje voor volume knoppen zijn minder duidelijk zichtbaar omdat het gat voor muteknop groter moet zijn.

  5. mmmm, je hebt gelijk. Ik denk zelf niet dat Apple snel een plastic, matte uitvoering zal fabriceren… dus neem t (zeker nav het uitblijven van de volume regelaar) met een korreltje zout… we zien maandag wel!

  6. Origineel geplaatst door Dennis de Jong
    Ik zie naast de uitsparing van de muteknop niet een uitsparing voor de volumebutton… Iemand anders die dat opvalt?? Te zien op beide foto’s..

    Wrs is de achterkant bedekt met een soort van rubber, ik zie nl op de onderste foto wel een uitsparing, maar deze is niet geheel open. Dit zou dus betekenen dat de volume knoppen bedient worden door het dunne laagje rubber wat er overheen zit??

  7. Dit is gewoon een achterkantje van zo’n nep chinese iphone.

  8. past ie ook op de 3g?

  9. wowie als dat m word neem ik m meteen :p

  10. @stephan:
    Daar lijkt het wel inderdaad op, dit lijkt me erg onwaarschijnlijk dat dit de nieuwe iphone word, bijna hetzelfde als de iphone 3G, niet echt iets voor Apple lijkt me. Verwacht dat er nu ook wel een flitser erop komt voor filmpjes en de betere camera..

  11. Origineel geplaatst door koen
    wowie als dat m word neem ik m meteen :p

    dus jij maakt je beslissing tot aankoop op een achterklepje???

    beetje vaag

  12. nee ik bedoelde die link van spinvis 😉

  13. daar gaat het verhaal van het lampie op de achterkant als dit het zou gaan worden :-((

  14. Even een kanttekening bij het bericht: Afgezien of het een nep/echt onderdeel is, is het onwaarschijnlijk dat er op een reserveonderdeel een serie of EMEI nummer wordt gedrukt. Het is immers een reserveonderdeel, serie nummer ed zijn dus niet beschikbaar.

  15. ontwerp van apple veranderd bijna nooit zie ibook >>>> macbook basis is gelijk gebleven alleen verpakking materiaal is anders.

  16. @Dennis de Jong:
    Dat komt door het perspectief.. valt bijna niet op zo.

  17. Hoe mensen dol kunnen worden van een stukje plastic.
    Hier moeten psychiaters toch mee aan de gang ?

  18. Lijkt me duidelijk dat de nieuwe iPhone een matzwarte achterkant gaat krijgen, dat hij uitkomt in 32 GB en dat er eigenlijk weinig nieuwe functies te bemerken zijn.

    Logisch, er valt niet zo heel veel aan te verbeteren in de visie die Apple hanteert. Volgend jaar een nieuwe, dan loopt mijn contract af en kan het weer mooi aansluiten. 🙂

  19. Origineel geplaatst door bart
    Origineel geplaatst door koenwowie als dat m word neem ik m meteen :pdus jij maakt je beslissing tot aankoop op een achterklepje???beetje vaag

    Ik draai het om, ik zie af van de aankoop vd huidige iPhone op basis vh achterklepje. Dramatisch!

  20. wat me aan het plaatje opvalt is dat er staat asambled in ohaio de vorige iphone was asambled in china dus dat geeft te denken of het plaatje wel echt is.

  21. Als dit hem wordt : http://www.iphone-ticker.de/wp-content/uploads/2009/06/iphone4gkopf.jpg

    dan verkoop ik mijn ipod touch, en al mijn andere zooi die ik niet nodig hem en dan ga ik kamperen voor de telecom winkel voor een Iphone.

  22. Origineel geplaatst door fokke
    wat me aan het plaatje opvalt is dat er staat asambled in ohaio de vorige iphone was asambled in china dus dat geeft te denken of het plaatje wel echt is.

    waar zie jij assembled in ohaio ofzoiets?
    ik zie toch echt assembled in china staan…

    @Remi
    en er staat toch ook echt geen IMEI nummer op..

  23. @RELiAS:

    ja idd zie het nu zag de c voor een o aan dus dacht ik er ohaio in te zien maar toch niet :p

  24. hoe kandie nou een CE keuring hebben?

    Origineel geplaatst door Niels
    Als dit hem wordt : http://www.iphone-ticker.de/wp-content/uploads/2009/06/iphone4gkopf.jpgdan verkoop ik mijn ipod touch, en al mijn andere zooi die ik niet nodig hem en dan ga ik kamperen voor de telecom winkel voor een Iphone.

    ik hoop heel erg datje gelijk hebt! dies echt vet!

  25. ik ben er voor 99% van overtuigd dat er een mat zwarte achterkant komt.
    1 hij ziet er het zelfde uit als de achterkant van mijn 24″ mac zelfde mat zwart
    2 er zijn teveel problemen met de huidige behuizingen haarscheurtjes e.d
    3 er zijn nu van alle kanten zoveel geruchten opgedoken dat de achterkant MAt zwart is dat waar raak rook is ook vuur hier opgaat.
    4 waar las ik het ook al weer mat zwart is het nieuwe wit helemaal hip en in de mode dus ook helemaal apple

  26. brilletje?

  27. @Spinvis: maar die is gewoon een mock-up…zeggen ze ook op die site.

  28. Origineel geplaatst door Niels
    Als dit hem wordt : http://www.iphone-ticker.de/wp-content/uploads/2009/06/iphone4gkopf.jpgdan verkoop ik mijn ipod touch, en al mijn andere zooi die ik niet nodig hem en dan ga ik kamperen voor de telecom winkel voor een Iphone.

    Denk er ook zo over :d als het deze wordt met nog een aantal hardware verbeteringen dan koop ik hem. Anders blijf ik gwn bij de huidige 3g ( waar ik ng steeds meer of tevreden over ben :d en waar os3.0 ook op draait^^)

    Ben bnieuwd wat het gaat worden :d

  29. The ipod touch version 1and 2 look the same as well apart from a few modifications to the housing on the back , i dont expect the new iphone to look that much different to the 3g , as the 3g looks the same as version 1 apart from the back housing , anyway why would apple change something everyone knows and likes , only the shuffle and nano have had big changes so far.

  30. hmm, ben ik de enige die het er best goedkoop vind uitzien tegenover de 1G en 2G iPhone.

  31. nop, ik ook die matte plastic achterkant vind ik toch maar niets hoor, dan heb ik toch liever mijn mooie 2g aluminium iPhone ;). zo moeilijk is het toch niet om je iphone achterkant onbeschadigd te laten? ik heb hem nu al 2 jaar en nog geen schrammetje ;).

  32. @jengels:
    gebruikte je hem wel dan want die van mij zat heel snel onder en ik was ook heel erg zuinig er op los in me zak met niks er bij niet over tafel schuifen of dat zoort dingen .

    Maar dat mat zwarte vind ik wel erg vet ben maar wil eigelijk als de nieuwe komt een witte zal die ook mat zijn dan ? zal toch wel ? mat wit ben benieuwd 🙂

  33. monteren op je 3g en dan op internet aan domme mensen verkopen als de nieuwste generatie 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.