China Unicom levert gejailbreakte iPhones

China Unicom gaat de iPhone 4 gejailbreakt verkopen. Dit staat op posters die in verschillende filialen hangen van China Unicom.

jailbreak iphone chinaHet klinkt raar, maar China Unicom gaat de iPhone 4 gejailbreakt verkopen. Dit staat op posters die in verschillende filialen hangen van China Unicom, de exclusieve provider van de iPhone 4 in China. China Unicom gaat de iPhone 4 waarschijnlijk vanaf 16 september verkopen, maar levert al wel de 8 GB versie van de iPhone 3GS.

Op de posters is te lezen dat de Chinese provider de iPhone 4 én de iPad 3G gejailbreakt gaat leveren. Bij de iPhone 4 krijgen klanten een gratis hoesje en tien voorgeïnstalleerde applicaties.


Het jailbreaken van de iPhone 4 en de iPad is makkelijk dankzij de website Jailbreakme.com. Deze website maakt gebruik van een lek in firmwareversies 4.0 en 4.0.1, de zogenaamde PDF-exploit. De nieuwste firmwareversie 4.0.2 kan niet gejailbreakt worden via Jailbreakme.com. Waarschijnlijk levert China Unicom dus iPhones met een oudere firmwareversie die gemakkelijk te jailbreaken zijn.

Wij zijn benieuwd naar de reactie van Apple. Apple kan toch niet toestaan dat Chinese iPhones gejailbreakt over de toonbank gaan? Dit verhaal gaat nog een staartje krijgen.

jailbreak iphone china

Via: 9to5 Mac

Pdf

Pdf is een populair formaat voor bestanden en documenten, omdat de opmaak altijd hetzelfde is. Pdf's zijn niet bewerkbare documenten, bijvoorbeeld handig voor handleidingen, digitale boeken en meer. Je kunt vanaf de iPhone, iPad en Mac wel eenvoudig aantekeningen maken op pdf's. Op de Mac is de app Voorvertoning de tool waarmee je pdf's opent en annoteert. Ontdek wat je allemaal met pdf kunt doen op je iPhone, iPad en Mac!

Pdf

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.