Ontwikkelaar onthult toekomstige functies TinyUmbrella (jailbreak)

De ontwikkelaar van TinyUmbrella heeft grootse plannen met het programma. TinyUmbrella is handige software om de persoonlijke handtekening van Apple op te slaan.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

shsh tinyumbrellaTinyUmbrella is een handige oplossing om je persoonlijke handtekening van de iPhone voor een bepaalde firmwareversie op te slaan, zodat je altijd kunt herstellen naar een oudere versie van het iOS, zelfs wanneer Apple deze niet meer signeert. De ontwikkelaar van TinyUmbrella heeft grootse plannen: zo onthoudt TinyUmbrella in de toekomst welke apparaten er zijn verbonden met jouw computer waardoor SHSH-gegevens van die apparaten altijd opgeslagen kunnen worden, zelfs al zijn deze apparaten niet verbonden met de computer.

De volledige lijst van mogelijke verbeteringen:

  • TinyUmbrella zal de informatie van iDevices die ooit verbonden zijn onthouden, zodat je de SHSHs voor toekomstige firmwares op kunt slaan zonder dat je daarvoor het toestel weer hoeft te verbinden.
  • De mogelijkheid zal worden toegevoegd om alle SHSH-gegevens die via Cydia opgeslagen zijn in één keer lokaal op te slaan voor een toestel waarvoor je ooit TinyUmbrella hebt gebruikt.
  • TinyUmbrella zal zien welke applicatie op jouw computer poort 80 bezet houdt. Gebruikers kunnen deze applicatie dan ook direct uitschakelen. Een programma dat bijvoorbeeld gebruik maakt van poort 80 is Skype.
  • Ook zal TinyUmbrella melden naar welke firmwareversies je veilig kunt downgraden of herstellen wanneer je een iDevice verbindt.
  • TinyUmbrella wordt in de toekomst nog stabieler, de user interface zal er mooier uit zien en zal ondersteuning krijgen voor het PowerPC-platform.

Verder in de toekomst is ontwikkelaar Semaphore van plan om nog meer ideeën te implementeren, zoals de mogelijkheid om een iPhone volledig herstellen zonder iTunes en het opslaan van de benodigde gegevens voor de activatie van een iPhone.

TinyUmbrella is geschikt voor iOS 4.0 en te downloaden op deze website. Voor vragen en/of hulp kun je terecht op ons forum. Wil je meer informatie over handtekeningen en SHSH-gegevens, dan vind je dat in het artikel: Persoonlijke handtekeningen van Apple: een overzicht.

Via: The Firmware Umbrella

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2010, 13:21
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, shsh, tinyumbrella

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.