Cases voor iPad 3 duiken op in winkels Hong Kong

Er zijn in Hong Kong verschillende cases voor de iPad 3 opgedoken. Deze zijn gemaakt door accessoiremaker Belkin. De cases zijn waarschijnlijk gebaseerd op speculatie: veel fabrikanten maakten voordat de iPhone 4S uitkwam ook al speciale cases.

iPad 3 caseBelkin verkoopt cases voor de iPad 3 in verschillende winkels in Hong Kong. De cases lijken nagenoeg gelijk aan oudere modellen voor de iPad 2. Of Belkin zijn ontwerp baseert op informatie van Apple of de eerder besproken geruchten is niet duidelijk, maar het laatste lijkt waarschijnlijker: bedrijven maken in China vaker cases op basis van gelekte ontwerpen van Apple.

M.I.C. Gadget trof de iPad 3-cases aan op de Chinese microblogsite Weibo. De hoezen passen als gegoten om de iPad 2 heen. Opmerkelijk, gezien eerder opgedoken onderdelen van de iPad 3 juist wijzen op een achterkant die een millimeter dikker is.

De cases van Belkin bevestigen waarschijnlijk weinig, maar het is wel interessant om te zien hoe accessoiremakers nu al inspelen op de hype rondom de iPad 3. Hetzelfde gebeurde afgelopen jaar met de iPhone 4S: toen doken er een maand voor de aankondiging al verschillende cases op, waaronder één van het Amerikaanse bedrijf Case-Mate. Deze waren vaak gebaseerd op de iPhone 5-concepten die eerder opdoken en pastten niet om de iPhone 4S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2012, 14:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad 3, video, videobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.