Camera Grabber: camera-snelkoppeling iOS 5.1 in iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak Camera Grabber zorgt ervoor dat je het camera-icoontje van iOS 5.1 op het ontgrendelscherm ook met iOS 5 kunt gebruiken. Hierdoor hoef je jouw untethered jailbreak niet op te geven voor deze functie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Camera slider iOS 5.1iPhone-gebruikers kunnen sinds iOS 5.1 hun camera snel opstarten vanaf het ontgrendelscherm door het camera-icoontje omhoog te vegen. Zit je echter nog steeds op iOS 5, omdat je bijvoorbeeld jouw untethered jailbreak niet wil riskeren, dan moet je dit icoon nog steeds tevoorschijn krijgen door twee keer op de homeknop te drukken en dan het camera-icoon te kiezen. De jailbreaktweak Camera Grabber zorgt ervoor dat je de nieuwe opstartmethode ook kunt gebruiken zonder je untethered jailbreak van iOS 5 op te geven.

Camera Grabber zorgt ervoor dat je de camera net als in iOS 5.1 snel kunt opstarten vanaf het ontgrendelscherm. Door het camera-icoontje op dit scherm omhoog te vegen, start de Camera-app op en kun je direct foto’s maken. Het icoon staat altijd op je ontgrendelscherm, waardoor je niet eerst twee keer op de homeknop hoeft te drukken.

Deze tweak werkt op het moment alleen onder iOS 5. Jammer, want iPhone 3G-bezitters kunnen iOS 5 niet installeren, waardoor zij de snelkoppeling op het ontgrendelscherm van de iPhone helemaal niet kunnen gebruiken.

Camera Grabber is gratis verkrijgbaar in de repository van ModMyi.

Bron: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen camera, ios 5, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.