Miniot Cover Mk2: vernieuwde houten Smart Cover voor je iPad

De Miniot Cover Mk2 is een vernieuwde houten Smart Cover voor de iPad 2 en de nieuwe iPad. Een scharnier zorgt ervoor dat de cover altijd goed op zijn plek blijft zitten. De randen van de cover zijn ook afgerond.

Miniot Cover Mk2Het Nederlandse bedrijf Miniot bracht vorig jaar de Miniot Cover uit voor de iPad 2. Deze cover leek erg op de Smart Cover van Apple, maar was gemaakt van hout. Inmiddels heeft het bedrijf de Miniot Cover Mk2 geïntroduceerd. Deze nieuwe cover maakt gebruik van een houten scharnier, waarmee je de cover aan de iPad bevestigt zoals je dit ook zou doen met de Smart Cover van Apple.

Je kunt de Miniot Cover Mk2 op dezelfde manier gebruiken als de Smart Cover. Door hem over je scherm te plaatsen wordt je iPad vergrendeld, waarna hij wordt ontgrendeld als je hem weer verwijdert. Door hem op te rollen kun je hem als standaard gebruiken om de iPad rechtop te zetten.

Hoewel de cover erg lijkt op de Miniot Cover die vorig jaar uitkwam, zou het ontwerp volledig zijn aangepast. Alle randen van de cover zouden zijn afgerond, waardoor het fijner is om hem vast te houden.

Miniot Cover Mk2

De Miniot Cover Mk2 werkt met zowel de iPad 2 als de nieuwe iPad. De cover lijkt daardoor niet last te hebben van de problemen waar sommige andere Smart Covers mee kampen, waardoor ze niet het scherm van de iPad in- of uit kunnen schakelen.

Je kunt de Miniot Cover Mk2 bestellen voor €55. Wil je de cover aanpassen naar jouw smaak, dan kun je kiezen uit meerdere houtsoorten voor een bedrag van €75. Het duurt gemiddeld drie weken totdat de Miniot Cover naar je verzonden wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2012, 12:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen cover, miniot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.