BT MediaRemote: Bluetooth-afstandsbediening voor je iPhone

De BT MediaRemote van Satechi is een afstandsbediening voor je iPhone. De MediaRemote maakt gebruik van Bluetooth om met je iPhone te verbinden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BT MediaRemoteDe Bluetooth-afstandsbediening BT MediaRemote van Satechi laat je onder andere muziek, de camera en de homeknop van je iPhone besturen. Daardoor kun je bijvoorbeeld een foto maken terwijl de iPhone op een statief naar jou toe staat gericht, of schakelen tussen verschillende muzieknummers als de iPhone niet binnen handbereik ligt. De afstandsbediening maakt gebruik van Bluetooth. De batterij heeft volgens Satechi een levensduur van zes maanden.

Satechi’s afstandsbediening heeft ook een aantal cijferknoppen, maar deze worden alleen gebruikt om het wachtwoord voor de Bluetooth-koppeling in te voeren. De toetsenbord-knop op de afstandsbediening zorgt ervoor dat je een op de iPhone aangesloten Bluetooth-toetsenbord zonder inmenging kunt gebruiken.

Satechi BluetoothDoor de homeknop op de afstandsbediening ingedrukt te houden kun je Siri activeren, waardoor je in de auto bijvoorbeeld iemand via een stemcommando kunt bellen. De afstandsbediening bevat echter geen microfoon om Siri mee op afstand een opdracht te geven.

Apple levert een afstandsbediening bij de Apple TV en sommige MacBooks, maar deze gebruikt infrarood om een signaal te versturen. Daarom werkt deze niet met de iPhone, iPad of iPod touch. De iPhone en iPad hebben echter een Bluetooth-ontvanger.

Je kunt de BT MediaRemote bestellen voor 40 dollar. Daar wordt echter meer dan 30 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 22:10
Categorie Accessoires
Onderwerp bluetooth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.