Chronic Dev Team geeft persconferentie om 15:30 uur in Amsterdam (jailbreak)

Het Chronic Dev Team zal om 15:30 Nederlandse tijd aan aankondiging doen tijdens een persconferentie die wordt belegd op Hack in the Box. De verwachting is dat de aankondiging verband houdt met de aanstaande jailbreak van iOS 5.1.1.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

GreenPois0n Absinthe 2.0?Het Chronic Dev Team zal om 15:30 Nederlandse tijd een aankondiging doen tijdens een persconferentie die wordt belegd op Hack in the Box in Amsterdam. De verwachting is dat de aankondiging verband houdt met de aanstaande jailbreak van iOS 5.1.1, met name omdat afgelopen zondag al bekend werd gemaakt dat de jailbreak nog enkele dagen op zich zou laten wachten. iPhoneclub zal bij deze persconferentie aanwezig zijn en verslag doen van de aankondiging, die zal worden gedaan door het Chronic Dev Team.

(c) Aaron Ash
Van links naar rechts: @pimskeks, @iOPK, @pod2g, @p0sixninja en @planetbeing

In de aanloop naar de persconferentie zal het Chronic Dev Team eerst nog twee presentaties geven op de conferentie. Tijdens de eerste presentatie van 11:30 tot 12:30 uur zullen Joshua Hill (@p0sixninja), Cyril (@pod2g) en Nikias Bassen (@pimskeks) spreken over de Corona untether voor iOS 5.0.1. Na een lunchbreak zullen de sprekers aangevuld worden door David Wang (@planetbeing) om het tussen 13:30 en 14:30 uur tijdens de tweede presentatie te hebben over de Absinthe jailbreak voor iOS 5.0.1, die onder andere gebruik maakt van de Corona untether.

De untethered jailbreak voor iOS 5.1.1 is nu beschikbaar: Absinthe 2.0: jailbreak iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV op iOS 5.1.1 (jailbreak)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2012, 14:42
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chronic dev team, ios 5, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.