Brushstroke 2

Foto-app Brushstroke is Apple’s gratis App van de Week

Geen schildertalent? Dan kun je met Apple's nieuwste App van de Week je iPhone-foto's makkelijk veranderen in een fraai schilderwerk.

BrushstrokeApple heeft de fotofilter-app Brushstroke uitgeroepen tot App van de Week. De app is daarom een week lang gratis te downloaden. Het idee achter Brushstroke is vergelijkbaar met Instagram: je pakt een foto, plakt er een filter overheen en deelt hem vervolgens met je vrienden. De filters in Brushstroke zorgen er echter voor dat je foto’s lijken op fraaie schilderijen.

Door een handtekening op het scherm te vegen, kun je de bewerkte schilderfoto’s achteraf ook signeren. Je kunt de afbeeldingen vanuit de app delen op Facebook, Twitter en Instagram.

Door je foto’s in schilderijen te veranderen, steekt Brushstroke net wat anders in elkaar dan de vele filterapps die je afbeeldingen een jaren ’70 vibe geven. Daarmee doet Brushstroke denken aan Halftone, waarmee je foto’s verandert in panelen uit stripboeken.

Brushstroke is een week lang gratis te downloaden. Daarna zal de prijs weer worden verhoogd naar €2,69. Je kunt op het moment via een in-app aankoop extra filters aanschaffen. De prijs van deze optionele aankoop is onveranderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2014, 11:55
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, foto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.