Halftone 2 nu ook beschikbaar voor iPhone

De creatieve beeldapp Halftone 2 was eerder al beschikbaar op de iPad. Na de update werkt hij ook op de iPhone.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Halftone 2 logoDe eerste versie van Halftone is al een tijd beschikbaar voor de iPhone. Deel 2 was voorlopig nog alleen bestemd voor iPad-gebruikers. Na de laatste update is de app universeel geworden en kun je hem ook op je iPhone gebruiken. Met de app kun je makkelijk eigen foto’s bewerken tot een striptekening, inclusief tektswolken en speciale effecten. Het leuke van deel 2 is dat dit niet beperkt blijft tot een losse afbeelding, maar je daadwerkelijk een heel stripverhaal kunt maken. Na de vorige update is het zelfs mogelijk stripverhalen in 3D te maken, die je kunt bekijken met een 3D-bril.

Halftone 2 menuNaast het feit dat de app nu universeel is voegt de laatste update nog wat nieuwe elementen toe. In de instellingen kun je nu kiezen voor een zoomfunctie door dubbel te tikken. Er is een nieuwe voorbeeldstrip met echte comicart van de tekenaar Caio Cacau. Er zijn ook nieuwe uitlegvideo’s en er zijn wat verbeteringen in de interface aangebracht, zodat je bijvoorbeeld beter ziet welke tekststijl je hanteert. Ook de standaard indeling en papier van een pagina zijn aangepast. Volgens de maker zijn er nu minder vereisten om een project op te kunnen slaan.

Halftone 2 is een betaalde app en biedt alles wat je nodig hebt om een compleet stripverhaal te produceren, of gewoon een paar leuke foto’s te maken voor op Facebook. Er zijn wel in-app aankopen mogelijk, zoals stempels en lettertypen. De app is met de introductie op de iPhone meteen in prijs verlaagd naar €1,79, waar hij voorheen voor €3,59 moest worden aangeschaft. De ontwikkelaar maakt duidelijk dat deze prijs slechts voor een beperkte periode geldt.

Downloaden: Halftone 2 (€1,79, iPhone 4+ iPad 2+, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:34
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen halftone, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.