Brando brengt Portable Power Station uit voor iPhone 3G

Brando heeft een 2200 mAh-reservebatterij voor de iPhone uitgebracht, die tegelijk dienstdoet als inklapbare dock.

brando portable power stationVan Brando hebben we laatst de Power Station besproken, een goedkope reservebatterij voor onderweg. Brando heeft nu ook de iPhone 3G Portable Power Station, met een hogere capaciteit en een ingebouwde uitklapbare dock. Die is qua design bovendien handiger dan de gewone Power Station: hij zit als een rugzak achterop de iPhone en steekt veel minder uit.

brando portable power stationDe Brando Portable Power Station is op twee manieren te gebruiken: als reservebatterij voor onderweg heeft hij een capaciteit van 2200 mAh tot z’n beschikking. Hoeveel extra gebruiksuren je daarmee krijgt weet de fabrikant niet, maar gezien de capaciteit zou je op een bijna driemaal zo lange gebruiksduur moeten rekenen. Je kunt de Portable Power Station echter ook onder een hoek van 90 graden openklappen zodat een instant-bureauhouder ontstaat. Met de usb-kabel die bij je iPhone werd meegeleverd heb je daarmee meteen een dock (en een soort ‘bakje’ aan de achterkant. Met een aan/uitknop kun je de externe batterij in- en uitschakelen.

De Brando Portable Power Station for iPhone is geschikt voor de eerste generatie iPhone en de iPhone 3G, hoewel er met grote letters “For Apple 3G” op staat. Hij kost $38 plus $3 verzendkosten.

Tipgever: Frank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2008, 13:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, brando, dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.