Klachten over trage 3G gehalveerd sinds firmware 2.1

Volgens Test My iPhone is het aantal mensen met een zeer trage 3G-verbinding gehalveerd sinds firmware 2.1 uit is. Voorheen had 10% van de gebruikers er last van, nu maar 5%.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Test My iPhoneVolgens de website Test My iPhone heeft firmware 2.1 voor een aanzienlijke hoeveelheid mensen verbetering gebracht. Websitebeheerder Donovan Lewis meldt dat de kbps-snelheid omhoog is gegaan en dat het steeds minder vaak voorkomt dat gebruikers niet voorbij de 100 tot 300 kbps komen. Lewis: “I think that’s a real big improvement overall.” Test My iPhone is een website waarmee je de snelheid van je iPhone kunt testen. Je kunt ook vergelijken met de resultaten van anderen en historische metingen van jezelf bekijken.

Voordat de nieuwe firmware 2.1 uitkwam zat ongeveer 10 procent van de gebruikers met een snelheid van 100 tot 300 kbps. Nu is het iets meer dan 5% en Lewis concludeerd daaruit dat de problemen zijn gehalveerd. Er zijn numeer dan 250.000 test met de 3G-verbinding uitgevoerd van de in totaal 927.302 tests die Test My iPhone heeft geregistreerd (bij de overige tests werd EDGE of Wi-Fi gebruikt).

Meer info: Test My iPhone
Via: Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2008, 16:28
Categorie Achtergrond
Onderwerpen 3G, snelheid, verbinding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.